Sázava – Ostrá 0:1 (0:0)

„O mužstvu Ostré jsem věděl úplně vše," přiznal hrající trenér Sázavy Pavel Chuchla a navázal: „Viděl jsem je i hrát. Jejich systém 3 – 2 – 3 – 2 hraje málo kdo, ale my jsme se na něj celý týden připravovali. Do utkání jsme vstoupili famózně. Po deseti vteřinách šel sám na bránu Švec. V páté a dvanácté minutě totéž Foltýn. Nedali jsme ani jeden únik."

„Dvacet minut soupeř nevěděl, kde mu hlava stojí. Vlétli jsme na něj, pokryli ho a hráli jsme naši hru, která je pro každého nepříjemná. Dopředu jsme šli přímočarým způsobem," líčil Chuchla, „Po dvaceti minutách silný kádr Ostré, který zřejmě půjde na postup, se srovnal. Začali hrát fotbal a oklepali se z našeho tlaku. My jsme museli malinko zvolnit. Soupeř si vytvořil jednu šanci, z níž nastřelil břevno. Paradoxně hned poté jsme na dva doteky šli opět sami na bránu, ale Foltýn potřetí neproměnil."

Druhá půle začala jinak než ta první. „Udělali jsme hloupé chyby při jednoduchých situacích," říkal trenér Sázavy. V 55. minutě zahrávala Ostrá rohový kop, z něhož dal hráč soupeře gól hlavou. „V první půli jsme urazili fotbalového Pánaboha. Od obdržené branky jsme nehráli dobře. Ostrá se dostávala do tlaku, i když naše obrana fungovala dobře," chválil Chuchla. V 72. minutě však obdržel červenou kartu kapitán Šmídek. „Zkusili jsme hrát na tři obránce, abychom neoslabili útok. Chtěli jsme vyrovnat, ale k ničemu už jsme se nedostali," uzavřel hodnocení domácí hrající kouč.

StatistikySázava: Burcev – Mařinec, Chuchla, Říčař, Král – Jelínek (75. Marek), Šmídek, Konečný, Kuchler – Foltýn, Švec. Hrající trenér Pavel Chuchla.