„Hráli jsme s kvalitním soupeřem a zápas se mi celkově líbil," prohlásil čáslavský trenér Radim Truksa a pokračoval v hodnocení duelu: „Z naší strany jsme měli herně lepší první poločas. Měli jsme dost předfinálních věcí. Létalo hodně centrů hlavně z levé strany, která v první půli fungovala velmi dobře. Bohužel jsme nedokázali střílet branky. Mrzí mě obdržená branka, kterou jsme inkasovali po odvrácené standardní situaci. Hosté hodili rychlý aut a vrátili míč do vápna, kde zůstali dva volní hráči."

Jedinou branku Čáslavi v prvním poločase vstřelil ve 12. minutě Matěj Bodlák po dobře zahraném trestném kopu. Vyrovnal na 1:1, a tak skončil i první poločas.

„Druhý poločas už byl takový rozháraný. Oba celky měly brejkové situace. My jsme jich měli více a mrzí mě, že jsme je nedokázali proměnit," litoval Truksa. Nakonec dala Čáslav branku v 76. minutě po standardní situaci, kdy se na zadní tyči prosadil hlavou Richard – 2:1. „Celkově jsem spokojený," usmál se čáslavský kouč a dodal: „Poprvé se do hry zapojil Kuba Svoboda, který nehrál čtyři měsíce. Nastoupil na dvacet pět minut, tak uvidíme, jestli mu zdraví dovolí vrátit se plnohodnotně do tréninků a zápasů."

Čáslav – Polná 2:1 (1:1)Branky: 12. Bodlák, 76. Richard - 9. Kučera.

Čáslav: J. Dastych - Bodlák, Růžička, Maxa, Kunášek (65. Svoboda) - Strnad (46. D. Dastych, 69. Strnad), Stránský (46. Richard), Vebr, Hannich - Ronovský (46. Fuxa), Špičák. Trenéři Radim Truksa a Jiří Antoš.