Do konce řádné hrací doby utkání I. A třídy chyběly už jen minuty, když rozhodčí Dohnal odpískal proti domácím pokutový kop. Brankář Hubínek penaltu soupeři zneškodnil. Radost hostitelů ale utnul verdikt sudího, který nechal penaltu opakovat.

„Před penaltou jsem brankáře upozorňoval, že musí vyběhnout až v době kopu, on vyběhl předtím," objasnil asistent rozhodčího Petr Zuskin, na jehož popud se měl kop opakovat. Brankář navíc obdržel druhou žlutou za nedodržení vzdálenosti. Na to reagoval Stanislav Netolický a po udělení červené i pro něj už nezůstalo pouze u slovní urážky rozhodčího.

PAVEL DRAHOŠ byl dlouholetým fotbalovým činovníkem.
Středočeským fotbalem otřásla další sebevražda

„Oběma rukama násilně, prudce mě udeřil do oblasti krku a hrudi, a tím srazil na zem. Byl jsem otřesen a nebyl schopen pro fyzickou a psychickou indispozici pokračovat ve výkonu své funkce,“ popsal rozhodčí v zápise důvody, které ho vedly k předčasnému ukončení utkání.

„Po červené kartě do rozhodčího nějakým způsobem strčil,“ uvedl k inzultaci trenér domácích Robert Šindelář. Podle něj jinak nejlepší hráč utkání neunesl situaci zřejmě i kvůli tomu, že se týmu v sezoně nedaří.

„Postavení kluků v tabulce není hodné jejich výkonnosti. Dostávali velké nálože, mají to v hlavách. Je pravda, že dotyčný pomezní nám dělá problémy, kdykoli na něj narazíme,“ dodal trenér Říčan, které musejí počítat s tresty - mimo jiné s kontumací zápasu a pokutou.

Rozhodčí Zuskin zlobu domácích nechápe: „Zápas byl do té doby naprosto klidný. Druhá žlutá pro gólmana byla udělena správně," stojí si za svým.

„Nemůžu to komentovat, protože jsem tu situaci vůbec neviděl. Já se totiž vždycky otočím a nedívám se, když kopeme penaltu," sdělil trenér Luštěnic Jindřich Holický.

Neratovický šikula Valter Vlk na sebe upozornil během závodů v Itálii. Bral zlato i stříbro.
Vlk exceloval, druhák z Neratovic oslnil Itálii