VYBRAT REGION
Zavřít mapu

KOZLŮV HASIČSKÝ POČIN: Kácovští hasiči pomáhali při povodních

Kácov - K jednomu z největších počinů sboru dobrovolných hasičů z Kácova patří určitě pomoc při povodních v roce 2002 a v roce 2006, kdy se v Kácově rozvodnila řeka Sázava.

8.7.2009
SDÍLEJ:

Ilustrační foto.Foto: Deník/Lenka Novotná

Dle slov starosty kácovských hasičů byly povodně z roku 2006 pro městys ničivější. Dobrovolní hasiči pomáhali s odklízením následků po povodni, odčerpáváním vody ze zatopených sklepů, evakuací občanů a jinými dobrými skutky.

Kozlův hasičský počin - HLASUJTE ZDE.

Děti ze Sboru dobrovolných hasičů Kácov jsou vidět na hasičských kláních. V soutěži Plamen v Kutné Hoře, kde se soutěžilo ve štafetě na čtyřikrát šedesát metrů, štafetě dvojic a 400 metrů štafetě CTIF. Mladší družstvo dětí obsadilo druhé místo a starší žáci vybojovali třetí.

Autor: Irena Brandejská

Místo události:
8.7.2009 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto

KRÁTCE: Do zahrad si přijdou zacvičit jógu i úplní začátečníci

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Zruč přišla o osm hráčů. Musela zrušit B-tým

Zruč nad Sázavou – Jiskra Zruč nad Sázavou odhlásila svůj B-tým ze IV. třídy, skupiny B. Co bylo hlavním důvodem?

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Čáslavská letecká základna znovu ožila, letouny se vrátily z Pardubic

Čáslav /FOTOGALERIE/ - Výluka leteckého provozu na 21. základně taktického letectva Čáslav skončila. Více než dvě desítky letecké techniky se přesunuly ze záložního letiště v Pardubicích na mateřskou základnu v Čáslavi. Přelet posledního letounu JAS-39 Gripen je plánován na čtvrtek 24. srpna 2017 v dopoledních hodinách.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Kutnohorsko - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení