První třetina začala ve vlažném tempu a nepřinesla celkem nic zajímavého. Žádný ze soupeřů se nemohl dostat do tempa a otevřít skóre.

To se změnilo hned v úvodu druhé části. Stažená sestava Sršňů a rychlý gól Rudolfského v přesilovce nastartoval útočné choutky domácího týmu. Hosté však z rychlých protiútoků dokonale zaskočili domácí a otočili vývoj třemi góly v šesti minutách. Pět minut před koncem druhé části Sršni využili další přesilovku, když Pálek našel přihrávkou Hetfleische, který dal kontaktní branku.

Ve třetí části chtěli Sršni otočit nepříznivý stav a to se jim povedlo. Zatlačili soupeře do defenzivy a po Čejkově asistenci vyrovnal Rudolfský na 3:3. Devět minut před koncem se prosadil dorážkou mladík Marvan po Rudolfského střele a na střídačce Sršňů panoval optimismus. Ten však houževnatý soupeř dokázal dokonale změnit ve zklamání. V padesáté šesté a padesáté osmé minutě znova strhl vedení na svou stranu. Power play domácích k vyrovnání stavu již nevedla a tak všechny body berou hosté.

Poslední utkání soutěže odehrají Sršni na ZS Kolín proti HC Žabonosy v sobotu 8. března.

Sršni Kutná Hora – HC Zlonice 4:5 (0:0,2:3,2:2)Branky a nahrávky Sršňů: Rudolfský (Čejka, Jirek), Hetfleisch (Pálek, Andrle), Rudolfský (Čejka), Marvan (Rudolfský). Kutná Hora: Balham – Čejka, Marvan, Pálek, Tvrdík II, Krištof, Krejza, Šváb, Švejda, Jirek, Rudolfský, Charvát, Tvrdík, Hynek, Kaiser, Sádlo, Hetfleisch, Andrle, Siváček, Jelínek. Tým vedla Jaroslav Eisenhammer.

Hynek Macháček