VYBRAT REGION
Zavřít mapu

FOTO, VIDEO: Beránek při hokejové rozlučce řídil rolbu

Kutná Hora /AKTUALIZOVÁNO/ - Vpátek odpoledne vypukla na zimním stadionu rozlučka se sezonou vpodání kutnohorských hokejistů a jejich fanoušků.

3.4.2010
SDÍLEJ:

Sršni pozvali fanoušky na pivo a párekFoto: DENÍK/ Jan Šmok

Celá akce byla specifická v tom, že fanoušky obsluhovali ve slušivých kostýmech sami hokejisté, kteří tak hráčům děkovali za jejich podporu. Fanoušci měli pivo od sponzora klubu Rebela zcela zdarma a k tomu drobné občerstvení. V sudech na konci nezůstala ani kapka.

Na stadionu byla skvělá atmosféra, která byla okořeněna kapelou Pohoda, bubnovačkou pro jednotlivé hráče a také jízdou rolby po ledě, kterou šoféroval Pavel Beránek, a nutno podotknout, že až na poslední manévr si vedl dobře.

Za web www.srsnikh.cz obdržel ocenění pro nejproduktivnějšího hráče sezony Petr Hemský.

Autor: Michal Pavlík

3.4.2010 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto

KRÁTCE: Do zahrad si přijdou zacvičit jógu i úplní začátečníci

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Zruč přišla o osm hráčů. Musela zrušit B-tým

Zruč nad Sázavou – Jiskra Zruč nad Sázavou odhlásila svůj B-tým ze IV. třídy, skupiny B. Co bylo hlavním důvodem?

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Čáslavská letecká základna znovu ožila, letouny se vrátily z Pardubic

Čáslav /FOTOGALERIE/ - Výluka leteckého provozu na 21. základně taktického letectva Čáslav skončila. Více než dvě desítky letecké techniky se přesunuly ze záložního letiště v Pardubicích na mateřskou základnu v Čáslavi. Přelet posledního letounu JAS-39 Gripen je plánován na čtvrtek 24. srpna 2017 v dopoledních hodinách.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Kutnohorsko - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení