První branky na obou stranách padly ve dvanácté minutě, za domácí se prosadil Matouš Jelínek po asistenci Klazara, hosté dali branku po spolupráci Brandejského a Mrkuse, ze které se prosadil Tuma. Kutná Hora šla do kabin za vedení 2:1, když druhou branku přidal Matouš Jelínek.

Do druhé třetiny nastoupili lépe poděbradští hokejisté, ve čtyřiadvacáté minutě dal svou druhou branku Tuma, druhou asistenci si připsal Brandejský, který o pět minut později vstřelil třetí branku Poděbrad. Na další branku se pět minut, když se za domácí prosadil Javůrek po přihrávce Dytrycha, o dvě minuty později padla branka na druhé straně, gól vstřelil Kejdana, asistovali Tuma s Milaniakem, za domácí kontroval brankou Dytrych, a o minutu později dal poslední branku druhé části utkání hostující Zámečník.

Ve třetí třetině padlo nejmenší množství branek v porovnání s první a druhou třetinou, v sedmapadesáté minutě dal branku Zámečník, asistenci si zapsali Mrkus a Bartoň. Kutná Hora tak podruhé v turnaji nestačilo na Poděbrady, a opět prohrála v poměru 4:6.

„Zdaleka jsme neměli takovou jiskru a zapálení, jako ve čtvrtečním utkání, nebyli jsme tak důrazní, přesto jsme si vytvořili velké množství šancí, které jsme ale nedokázali přetavit v odpovídající počet branek. V obrané fázi jsme-li špatní, nedůrazní, byli jsme takoví unavení. Od neděle jsme každý den na ledě, do toho máme zápasy, na kluky je toho dost, a tahali nohy. Až v poslední třetině jsme se trochu rozjezdili, bohužel jsme ale branku nedali. Výkon byl takový nemastný neslaný, málo důrazu a prohrávání osobních soubojů,“ zhodnotil utkání kutnohorský trenér Stanislav Bednář.

Kutná Hora – Poděbrady 4:6 (12. 2 M. Jelínek, 34. Javůrek, 38. Dytrych – 12., 24. Tuma, 29. Brandejský, 36. Kejdana, 39., 57. Zámečník)

Z divizního fotbalového utkání Kutná Hora - Poříčany
Ve Vysokém Mýtě kutnohorští fotbalisté neuspěli
Středočeská krajská hokejová liga: SK Sršni Kutná Hora - SK Černošice 2:1.
V prvním zápase letní přípravy kutnohorští hokejisté prohráli v Poděbradech