Akce se bude konat ve středu 28. září od 14.30 hodin v Tylově divadle v Kutné Hoře a podpoří handicapované děti na Kutnohorsku.

Cesta životem bez bariér se již deset let snaží pomáhat handicapovaným dětem. K činnosti organizace patří například patří centrum pohybové terapie TheraSuit. Dále nabízí výuku plavání, pobytové akce, výlety nebo muzikoterapii. Pořádá rovněž benefiční ples a benefiční festival. Podporuje i asistenci, hiporehabilitaci, nákup kompenzačních a rehabilitačních pomůcek. Nově organizace připravuje pobyt na horách s výukou jízdy na monoski, což je lyžařské zařízení pro vozíčkáře.

Kapela  The Tap Tap, která vystoupí na oslavě desátého výročí organizace, je souborem handicapovaných hudebníků, který v roce 1998 založil a dodnes vede Šimon Ornest, syn herce Jiřího Ornesta, vnuk Oty Ornesta a prasynovec kutnohorského rodáka a básníka Jiřího Ortena. V souboru hrají převážně studenti Jedličkova ústavu a škol, projektu STUDEO, ale také hostující profesionální hudebníci. V roce 2006 vydal soubor vlastní CD Hopšidyridy. Další CD s názvem Párty na kolečkách bylo vydáno v dubnu 2010 a vystoupují na něm jako hosté Tomáš Hanák, Matěj Ruppert, Dan Bárta, Ondřej Hejma a David Koller. Zatím poslední CD The Tap Tap v Opeře vyšlo na jaře roku 2011. Jedná se o záznam živého koncertu ze státní opery Praha. Na něm můžete poprvé slyšet i hit Řiditel autobusu.