VYBRAT REGION
Zavřít mapu

FOTOGALERIE: Do kostelů se na Štědrý den vydali i nevěřící

Kutnohorsko - Vyrazit na "půlnoční" patří k vánocům již stejně samozřejmějako kapr či dárky. Alespoň jednou za rok se vydají do kostelů i lidé, kteří jindy prostředí svatostánkunevyhledávají. Navštívili jsme štědrovečerní bohoslužby na Gruntě, v Malešově a Kutné Hoře.

25.12.2008
SDÍLEJ:

Štědrovečerní bohoslužba v kutnohorském svatém JakubuFoto: DENÍK/ Jan Šmok

Každé z navštívených míst mělo docela jinou náladu. Komorní, takřka rodinná bohoslužba na Gruntě i ve švech praskající kostel v Malešově se mohli pochlubit bohoslužbou završující důstojně slavnostní atmosféru svátečního večera. Půlnoční mši v kutnohorském chrámu svatého Jakuba, stejně jako v letech minulých,chvílemi rušilo nevhodné chování přiopilých pubescentů.

Prohlédněte si fotogalerii.

Autor: Jan Šmok

25.12.2008 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto

KRÁTCE: Do zahrad si přijdou zacvičit jógu i úplní začátečníci

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Zruč přišla o osm hráčů. Musela zrušit B-tým

Zruč nad Sázavou – Jiskra Zruč nad Sázavou odhlásila svůj B-tým ze IV. třídy, skupiny B. Co bylo hlavním důvodem?

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Čáslavská letecká základna znovu ožila, letouny se vrátily z Pardubic

Čáslav /FOTOGALERIE/ - Výluka leteckého provozu na 21. základně taktického letectva Čáslav skončila. Více než dvě desítky letecké techniky se přesunuly ze záložního letiště v Pardubicích na mateřskou základnu v Čáslavi. Přelet posledního letounu JAS-39 Gripen je plánován na čtvrtek 24. srpna 2017 v dopoledních hodinách.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Kutnohorsko - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení