VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Masaryčce se opět daří i ve výtvarných soutěžích

Kutná Hora /FOTOGALERIE/ - Že na kutnohorské Masaryčce podporujeme nejen zájem o sport, ale i jiné múzy, dokazuje již opakovaný úspěch mladých výtvarníků.

16.6.2017
SDÍLEJ:

Masaryčce se opět daří i ve výtvarných soutěžích.Foto: Archiv školy

Po loňském 3. místu Terezy Neprašové v mezinárodní výtvarné soutěži Světové dědictví očima dětí zopakovala podobný úspěch žákyně 7. ročníku ZŠ T. G. Masaryka Kutná Hora Nikola Karbusická. V konkurenci 2052 kreseb z více než 90 škol z 28 měst světového dědictví ze 13 zemí obsadila Nikola v kategorii žáků od 10 do 12 let opět krásné 3. místo. Ve středu 14. června na slavnostní vernisáži nejúspěšnějších děl z této soutěže přebrala ocenění z rukou primátorky Banské Štiavnice, Naděždy Babiakové a zároveň Čestné uznání poroty pro ZŠ T. G. Masaryka Kutná Hora. Děkujeme za vzornou reprezentaci školy i města.

Zdenka Mačinová

Autor: Redakce

16.6.2017 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto

KRÁTCE: Do zahrad si přijdou zacvičit jógu i úplní začátečníci

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Zruč přišla o osm hráčů. Musela zrušit B-tým

Zruč nad Sázavou – Jiskra Zruč nad Sázavou odhlásila svůj B-tým ze IV. třídy, skupiny B. Co bylo hlavním důvodem?

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Čáslavská letecká základna znovu ožila, letouny se vrátily z Pardubic

Čáslav /FOTOGALERIE/ - Výluka leteckého provozu na 21. základně taktického letectva Čáslav skončila. Více než dvě desítky letecké techniky se přesunuly ze záložního letiště v Pardubicích na mateřskou základnu v Čáslavi. Přelet posledního letounu JAS-39 Gripen je plánován na čtvrtek 24. srpna 2017 v dopoledních hodinách.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Kutnohorsko - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení