VYBRAT REGION
Zavřít mapu

OBRAZEM: Nové občánky přivítali v Kácově

Kácov - Nové občánky přivítali 20.dubna v Kácově.Obecní úřad připravil v zasedací místnosti malou komorní slavnost pro rodiče a hlavně nové občánky.

21.4.2017
SDÍLEJ:

Nové občánky přivítali v KácověFoto: Petr Křen

Na úvod všechny přítomné uvítala Marie Mouchová. V krátkém kulturním programu vystoupili na hudební nástroje Anežka Husáková s Martinem Zemanem a Janička Tůmová, Potom již promluvila starostka obce Soňa Křenová a slavnostně přivítala nové občánky Karolínku Horovou, Martina Roštíka, Jakuba Zímu a Natálku Týcovou. Všechny děti obdržely od obce malý dáreček, maminky kytičku a rodiče se zapsali do pamětní knihy. Pak již následovalo společné focení. Doufejme, že se všem bude dařit, jak si rodiče přejí a budou platnými občany naší země.

Petr Křen

#clanek|3219349#

Autor: Redakce

21.4.2017 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto

KRÁTCE: Do zahrad si přijdou zacvičit jógu i úplní začátečníci

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Zruč přišla o osm hráčů. Musela zrušit B-tým

Zruč nad Sázavou – Jiskra Zruč nad Sázavou odhlásila svůj B-tým ze IV. třídy, skupiny B. Co bylo hlavním důvodem?

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Čáslavská letecká základna znovu ožila, letouny se vrátily z Pardubic

Čáslav /FOTOGALERIE/ - Výluka leteckého provozu na 21. základně taktického letectva Čáslav skončila. Více než dvě desítky letecké techniky se přesunuly ze záložního letiště v Pardubicích na mateřskou základnu v Čáslavi. Přelet posledního letounu JAS-39 Gripen je plánován na čtvrtek 24. srpna 2017 v dopoledních hodinách.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Kutnohorsko - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení