1. srpna 20:00 hodin

OKRESNÍ PŘEBOR – Poslední zápas Pepika Hnátka
Film vychází z televizního seriálu Okresní přebor. Jak sám název naznačuje, ve filmu se objeví legendami opředená postava trenéra s licencí – Josefa Hnátka. Protože v samotném seriálu se tento muž vyskytoval pouze jako popel rozprášený na houslickém hřišti, rozhodli se tvůrci, že ho divákům představí i ve své živoucí podobě.

2. srpna 20:00 hodin

PROBUDÍM SE VČERA
Komedie s originální zápletkou, v níž si věčně svobodný profesor češtiny, díky třídnímu srazu uvědomí, že nejvíce kdy miloval spolužačku Elišku. Petrovi se naskytne jedinečná šance, vrátit se do svých studentských let, do června 1989, kdy chodil do třeťáku, a napravit, co promeškal.

3. srpna 20:00 hodin 

VRÁSKY Z LÁSKY
Ota je bývalý učitel a ve svém věku má již řadu vrtochů, kterými poněkud komplikuje život svému synovi a snaše. Nyní jej čeká náročná operace a Ota se
rozhodne, že je ta správná doba, kdy je třeba vyhledat někoho, kdo kdysi dávno velmi ovlivnil jeho život.

4. srpna 20:00 hodin 

LÍBÁŠ JAKO ĎÁBEL
Helenin bývalý manžel, úspěšný spisovatel Karel se sice konečně odstěhoval ze společné domácnosti, může žít naplno svůj život svůdníka, ale začíná zjišťovat, že mu cosi chybí.

5. srpna 20:00 hodin

TADY HLÍDÁM JÁ
Úspěšný chemik je donucen vrátit poukazy na svatební cestu do Řecka. Jeho nastávající totiž pořídila svojí hyperaktivní dcerce přes jeho nesouhlas psa. Celá rodina se díky spiknutí holčičky a psa ocitne na prázdninách uprostřed šumavské „divočiny".