22. května 19.00 hodin

NAZARETH – NEKONEČNÝ ROCKOVÝ MEJDAN
ČR, dokument, 90 minut, vstupné 80 korun, mládeži přístupný. Nazareth je legendární rocková skupina, která měla v sedmdesátých letech výsadní postavení v top ten tabulkách spolu s ROLLING STONES, SWEET, DEEP PURPLE, LED ZEPPELIN, GENESIS… Zakládající členové Dan McCafferty a Pete Agnew se znají od prvního školního dne a v kapele hrají již 40 let. Tito rockoví „dinosauři" ze Skotska i dnes naplňují koncertní sály a jejich hudba je stále plná energie…

23. května 19.00 hodin

G. I. JOE 2: ODVETA, 3D
Kanada, akční, 110 minut, vstupné 130 korun, do 12 let nevhodný, s titulky. Modrá planeta se ocitla na pokraji zkázy vinou intrik mocné organizace Cobra, která má s G. I. Joe nevyřízené účty. Jak moc leží jejím vůdcům v žaludku, se ukáže ve chvíli, kdy rafinovanou lstí ovládnou Bílý dům a z Oválné pracovny označí příslušníky této jednotky za vlastizrádce a zahájí jejich řízenou likvidaci. Pár přeživších může jen nečinně přihlížet tomu, jak si vůdci Cobry s prstem na jaderném tlačítku podmaňují celý svět.

24. května 19.00 hodin

HYPNOTIZÉR
Švédsko, krimi, 122 minut, vstupné 110 korun, do 12 let nevhodný, s titulky. V rodinném domku je nalezena surovým způsobem zavražděná téměř celá rodina a jediným přeživším je patnáctiletý chlapec. Detektivní inspektor Joona Linna uprostřed noci povolá známého odborníka na hypnózu, aby chlapce zhypnotizoval a zjistil, co se oné noci v domě stalo. Najednou se však věci zkomplikují a všichni se ocitnou ve viru nečekaných událostí.

25. května 19.00 hodin

RYCHLE A ZBĚSILE 6
USA, akční, vstupné 120 korun, do 12 let nevhodný, s titulky. Agentu Hobbsovi se nedaří dopadnout zločineckou skupinu, které se vždy podaří za volantem automobilů snadno a rychle zmizet. Aby se mu podařilo gang v čele s Owenem Shawem dostat do vězení, musí vyhledat
Dominica Toretta a jeho tým. Výměnou za tuto službu budou Torettovi i jeho přátelům prominuty veškeré trestné činy. Co ovšem Dom vůbec nečekal je opětovné shledání s jeho bývalou přítelkyní Letty, o které si původně myslel, že je mrtvá a nyní stojí na opačné straně barikády.

26. května 19.00 hodin

ŽIVOT TÉ DRUHÉ
Francie, komedie, 97 minut, vstupné 100 korun. do 12 let nevhodný, s titulky.
Příběh začíná setkáním Marie a Paula, kteří prožívají lásku na první pohled. Naplánují a učiní si výlet na pláž a vášnivá noc může začít. Ale druhý den ráno se Marie vzbudí a s hrůzou zjistí, že si nedokáže vzpomenout na posledních deset let svého života. Překvapená se dozvídá, že se provdala za Paula a jejich manželství je v krachu. Zjistí, že je matkou citlivého malého chlapce, že řídí mocnou nadnárodní společnost s cennými papíry a že je majitelkou pohádkového bytu s romantickým výhledem na Eiffelovu věž.