Při první boural motocykl Honda. „Devatenáctiletý řidič jel po silnici číslo 337 ve směru od obce Polánka do Košic. Při projíždění levotočivou zatáčkou dřel levou stupačkou o komunikaci, následně mu podklouzlo přední kolo a motocykl spadl na levý bok," uvedla mluvčí kutnohorské policie Vendulka Marečková. Mladík se podle popisu policie i se strojem smýkal po komunikaci až do silničního příkopu, kde narazil do protilehlého svahu. Řidič utrpěl poranění ruky. Spolujezdkyně utrpěla poranění nohy. Oba byli převezeni do nemocnice na ošetření.

Další nehoda se stala u obce Soběšín, kde boural motocykl značky Kymco. V tomto případě devětadvacetiletý řidič při projíždění levotočivé zatáčky dostal smyk, spadl na levý bok a narazil do pravého silničního příkopu. Muž byl se zraněními převezen do nemocnice.

Při třetí nehodě boural devatenáctiletý řidič motocyklu značky Yamaha v Kutné Hoře u autobusového nádraží. S motorkou najel kolmo na obrubník chodníku, ten přejel a následně narazil do betonové podezdívky a drátěného plotu. I v tomto případě musel být řidič  převezen k ošetření do nemocnice.

Všichni tři řidiči se podrobili hned na místech nehody dechovým zkouškám na alkohol, které vyšly negativně. Příčiny a míra zavivnění nehod zůstávají i nadále předmětem šetření.