VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Řidič zůstal po nehodě zaklíněn v autě, zraněním na místě podlehl

Vrdy – Automobilová nehoda, která skončila smrtí jednoho z řidičů, se udála na křižovatce za přejezdem u Koudelova na hlavní silnici směrem na Vrdy.

25.1.2013
SDÍLEJ:

Smrtelná dopravní nehoda u Koudelova na Čáslavsku. 25.1.2013Foto: DENÍK/ Martin Vaněk

K nehodě došlo těsně před devátou hodinou ráno. Sedmapadesátiletý řidič automobilu Renault Clio ze Zručska zde nedal přednost v jízdě. Po srážce zůstal zaklíněn ve vozidle a na místě podlehl zraněním. Jeho spolujezdec, 71. ročník, utrpěl těžká zranění. "Druhého muže se zlomeninami jsme transportovali na ortopedii nemocnice v Kolíně," uvedla mluvčí Středočeské záchranné služby Tereza Janečková. 

Řidička druhého vozidla ( r.1979) byla v šoku převezena na internu do Čáslavi. Podrobila se dechové zkoušce na alkohol, která vyšla negativně.

Autor: Redakce

25.1.2013 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto

KRÁTCE: Do zahrad si přijdou zacvičit jógu i úplní začátečníci

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Zruč přišla o osm hráčů. Musela zrušit B-tým

Zruč nad Sázavou – Jiskra Zruč nad Sázavou odhlásila svůj B-tým ze IV. třídy, skupiny B. Co bylo hlavním důvodem?

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Čáslavská letecká základna znovu ožila, letouny se vrátily z Pardubic

Čáslav /FOTOGALERIE/ - Výluka leteckého provozu na 21. základně taktického letectva Čáslav skončila. Více než dvě desítky letecké techniky se přesunuly ze záložního letiště v Pardubicích na mateřskou základnu v Čáslavi. Přelet posledního letounu JAS-39 Gripen je plánován na čtvrtek 24. srpna 2017 v dopoledních hodinách.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Kutnohorsko - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení