Torf Pardubice – Benago Zruč n. S. 5:9 (3:2)

„Zápas s Pardubicemi byl všelijaký. Převládají smíšené pocity ze sezony, protože nikdo s takovým umístěním nepočítal. Jako prezident klubu jsem si říkal, ať to v pátek skončí a čert vezmi všechno. Jako trenér a bývalý hráče jsem si říkal, abychom hráli, jak nejlépe umíme a co nám naservíruje futsalový Pánbůh, to dostaneme, protože jsem si byl jistý, že se v Praze bude hodně kalkulovat v zápase Slavia – Kladno a tudíž jsme to neměli v rukách,“ říkal na rovinu trenér Benaga Beni Simitči.

Angellot po tomto utkání v Benagu skončil. „Jelikož to byl poslední zápas Angellota, kterého dle FIFA regulí musíme uvolnit na 3 týdny pro kvalifikaci MS do Thajska, tak jsem mu řekl, ať si zápas užije, trochu více „drbe“ a dělá show s balonem,“ líčili Simitči a stalo se: „I diváci mu za to několikrát zatleskali. Je to opravdu kouzelník s balonem. Dal hattrick, asistoval na gólech, několikrát udělal to svoje „pojď sem, kam jdeš“ a rozloučil se s námi v nejlepším světle.“

Starosti dělá trenérovi Petr Váňa: „V zápase hráli všichni dobře, ale co mě mrzelo stejně jako v posledních zápasech, byl výkon Petra Váni, který mohl dát čtyři jasné branky, což mi před play off dělá trochu vrásky na čele.“

Benago nakonec proklouzlo do play off ze 7. místa. „Po zápase jsme se dozvěděli, že jsme skončili sedmí a tudíž budeme hrát s Tangem Brno, které jsme si tajně přáli. Opět jsme v play off, takže pro klub je to další dobrá vizitka a celý tým bude dělat maximum, aby hrál vyrovnané partie s favorizovaným Tangem,“ dodal Simitči.

Branky Benaga: Angellot 3, Filinger 2, Lištván 2, Rodek, Váňa. Asistence Benaga: Rodek 3, Angellot, 3, Filinger 3. ŽK: Brahimi (B.). Benago Zruč: Mareš – Filinger, Angellot, Lištván, Rodek, Brahimi, Váňa, Dastych. (Ali) Trenér Beni Simitči.

Složení čtvrtfinálových dvojic Chance futsal ligy

ERA-PACK Chrudim - SAT-AN Kladno
Tango Brno - Benago Zruč n. S.
Bohemians 1905 - Torf Pardubice
Balticflora Teplice - Nejzbach Vysoké Mýto