N. P. C. Kutná Hora - STS Chvojkovice 4:6 (1:5)

Hráči N. P. C. začali zápas lépe a hned ve 4. minutě otevřel skóre F. Kalfiřt. Jenže pak daly Chvojkovice šest branek za sebou a rozhodly o svém prvním vítězství v nové sezóně. Trefili se téměř všichni hráči z kádru. V závěru ještě N. P. C. stahovalo výsledek. Kalfiřt dal svůj druhý gól v zápase, trefili se i Záhrobský a Mukařovský – 4:6.

Branky a nahrávky: 4. F. Kalfiřt (Mukařovský), 28. F. Kalfiřt (Havlíček), 30. Král (Záhrobský), 32. Mukařovský (Pašiak) – 6. Vácha (Böhm), 13. Jirásek (Čunderlík), 15. Böhm (Vácha), 16. Kocourek, 16. Kubát, 19. Franc (Kocourek). Rozhodčí: Pařez – Grund. ŽK: Král (NPC).
N. P. C. KH: Cink – Mukařovský, Jeřábek, Pašiak, Král, Záhrobský, F. Kalfiřt, L. Kraus, Havlíček.
Chvojkovice: Peroutka – Klíma, Jirásek, Böhm, Čunderlík, Franc, Kocourek, Kubát, Vácha.

Green Bar - VS35,- 6:3 (3:0)

Sestava kola.Green Bar nastoupil na tým VS35,- už od začátku a Špičák brzy otevřel skóre. V 7. minutě zvýšil na 2:0 Čmakal a o dvě minuty déle upravil na poločasových 3:0 Pipek. Po přestávce sice snížil Hulman a Thieme, ale Green Bar se dostal až do pohodlného vedení 6:2. Poslední trefu zápasu obstaral Kopecký z VS35,-. Green Bar je tak se čtyřmi body na prvním místě.

Branky a nahrávky: 2. Špičák (M. Frejlach), 7. Čmakal (Špičák), 9. Pipek (M. Frejlach), 19. Váňa, 24. Brudný (M. Frejlach), 27. Špičák (pk) – 19. Hulman (Štefl), 23. Thieme (Hulman), 30. Kopecký. Rozhodčí: Pařez – Grund. Bez karet.
Green Bar: T. Výborný – M. Frejlach, Brudný, Čmakal, Pipek, Votava, Váňa, Špičák.
VS35,-: Korejtko – Lebeda, Hačka, Kopecký, Štefl, Thieme, Hulman.

Rolling Team - Restaurace Na Valech 5:9 (1:4)

Rolling Team neměl vykartovaného brankáře Špinku a také neměl široký kádr, což se v zápase projevilo. V utkání jednoznačně dominovala dvojice restaurace Frejlach a Vančura. Prvně jmenovaný dal čtyři branky a na dvě přihrál, druhý nastřílel hattrick a u dvou gólů asistoval. Vala tak poprvé v sezóně vyhrála. Rolling klesl na poslední místo tabulky.

Branky a nahrávky: 8. T. Šváb (T. Kozel), 19. vlastní, 23. Rýdl (T. Šváb), 24. T. Kozel (Seifert), 28. Seifert (T. Kozel) – 3. T. Frejlach, 10. T. Frejlach (Vančura), 13. T. Frejlach, 16. Vančura (T. Frejlach), 21. Vavřina, 22. Vančura (Hvězda), 23. T. Frejlach (Vančura), 27. Vančura (T. Frejlach), 29. Petr Mrštík (J. Růžička). Rozhodčí: Pařez – Grund. Bez karet.
Rolling Team: Jeřábek – T. Kozel, Rýdl, Skokan, T. Šváb, Seifert.
RnV: Vlach – Vančura, Hvězda, T. Frejlach, Vavřina, Petr Mrštík, J. Růžička.

Fitness Centrum KH - Dřevo Tvrdík 7:5 (2:2)

Program.Fitness Centrum hrálo s Dřevem Tvrdík výsledkovou přetahovanou. První půle skončila nerozhodně 2:2 a ještě v 19. minutě vedlo Dřevo 3:2, jenže pak přišla série branek Fitness Centra, které se ujalo vedení 6:3. Jenže tvrdíkovci se nadechli k náporu. Po první žluté kartě Martinka snížili na 4:6 a následně dostal ten samý hráč druhou žlutou kartu, čímž byl vyloučen. Dřevo opět přesilovku využilo, ale po chybném verdiktu sudího dohrávali fitkaři zápas v plném počtu, jeden hráč se vrátil do hry. Za stavu 6:5 pak rozhodl zápas Antoš, který tak zkompletoval hattrick.

Branky a nahrávky: 5. Dastych (Semínko), 10. Antoš (Martinek), 21. Semínko (Dastych), 22. Antoš (Malý), 23. Martinek (Malý), 26. Valdman (Antoš), 32. Antoš – 4. J. Veselý (Červinka), 6. B. Pospíšil (T. Pospíšil), 19. T. Pospíšil (J. Veselý), 29. Radil, 31. M. Veselý. Rozhodčí: Pařez – Grund. ŽK: Martinek. ČK: 31. Martinek (FC).
Fitness Centrum: M. Vocel – Dejmal, Martinek, Antoš, Semínko, Valdman, Dastych, Malý.
Dřevo Tvrdík: Březina – M. Veselý, J. Veselý, Radil, Z. Volenec, Herčík, T. Pospíšil, B. Pospíšil, Červinka, Hlava.

Tabulka

Tabulka.