STS Chvojkovice – VS35,- 2:5 (1:1)

Sestava kola.Futsalisté Chvojkovic nastoupili téměř beze změn, akorát musel do branky Kocourek, který nahradil zaneprázdněného Peroutku. A hned ve 3. minutě chvojkovický brankář inkasoval, když se trefila nová posila VS35,- Martin Šváb – 0:1. STS však mají Bedřicha France, který opět potvrdil svůj futsalový um a ve 12. minutě srovnal na poločasových 1:1.

Po přestávce poslal „véesku" do vedení Černý, ale byl to opět Franc, který sólem přes celé hřiště dokázal vyrovnat na 2:2. Jenže to bylo z chvojkovické strany vše. Hačka se Šteflem poslali tým VS35,- do dvou brankového vedení a tečku za utkáním udělal Lebeda – 2:5.

Branky a nahrávky: 12. Franc (Kocourek), 23. Franc – 3. M. Šváb (Korejtko), 22. Černý (Štefl), 24. Hačka (Hulman), 27. Štefl, 31. Lebeda (Hačka). Rozhodčí: Mucha – Řípa. Bez karet.
Chvojkovice: Kocourek – Franc, Jirásek, Kubát, Klíma, Čunderlík, Böhm, Vácha.
VS35,-: Korejtko – Hulman, Lebeda, Hačka, M. Šváb, Kopecký, Štefl, Černý.

Restaurace Na Valech – N. P. C. Kutná Hora 2:5 (1:2)

Restaurace Na Valech nikoho nového nepředstavila, naopak se musela obejít bez zraněného Volence a Ďoubala. Přesto šel „valník" proti N. P. C. do vedení po brance Vančury, ale soupeř dokázal vzápětí vyrovnat zásluhou nového hráče Havlíčka. V 5. minutě už N. P. C. vedlo, když Dastycha překonal L. Vokoun. Stav 1:2 vydržel až do poločasové přestávky.

Hráči N. P. C. zatopili pod kotlem i ve druhé půli. Pašiak vstřelil třetí gól, na který ještě stihl reagovat Hvězda, jenže vzápětí se prosadil po samostatné akci Jeřábek a zápas uzavřel parádní lob M. Král z půlky hřiště – 2:5.

Branky a nahrávky: 2. Vančura, 21. Hvězda – 3. Havlíček (Z. Cink), 5. L. Vokoun, 19. Pašiak (Král), 22. Jeřábek, 27. Král. Rozhodčí: Mucha – Řípa. ŽK: Mukařovský, Pašiak (oba NPC).
RnV: Dastych – Vlach, J. Růžička, Hvězda, P. Novotný, Vančura.
N. P. C.: Z. Cink – F. Kalfiřt, Král, Jeřábek, Pašiak, Mukařovský, Havlíček, L. Vokoun, Kraus.

Rolling Team – Jump Boys 5:6 (2:3)

Program.Repríza loňského finále nabídla dramatický duel do posledních vteřin. Rolling představil dvě nové posily P. Kozla a Rýdla. Týmu však chybí dlouhodobě zraněný Jan Jícha. Jump Boys oproti loňsku přišli o Slezáka. Do zápasu navíc nemohli zasáhnout obránci Husa s Hylským.

Jako první se prosadil Rolling Team, když T. Kozel obešel Čižinského a skóroval – 1:0. O minutu později však bylo srovnáno. Šourek střelou na zadní tyč nedal Špinkovi šanci. Ten samý hráč se radoval i v osmé minutě a Jump Boys vedli, jenže ani T. Kozel nezůstal pozadu a vstřelil také svou druhou branku v utkání – 2:2. Poločasové vedení Jump Boys nakonec vystřelil Pavlík, který se obtočil kolem bránícího beka a zamířil na zadní tyč – 2:3.

Po přestávce se více dařilo Rollingu. Rýdl nejprve vyrovnal a P. Kozel svou první trefou v týmu otočil výsledek. Jeho bratr pak ve 25. minutě zkompletoval hattrick a s Jump Boys bylo zle – 5:3. Jenže mistr se nevzdal a bojoval, jak je u něj zvykem. Vojtíšek po přihrávce Čižinského vykřesal naději (5:4) a ve 31. minutě přišel zkrat brankáře Špinky, který po odehrání zahodil Šourka a dostal červenou kartu. Přesilovku Jump Boys využili náramně. Nejprve srovnal Šourek na 5:5 a mohl slavit svůj hattrick. Dvanáct vteřin před koncem pak dokonal obrat M. Novotný – 5:6.

Branky a nahrávky: 3. T. Kozel (Auer), 16. T. Kozel, 21. Rýdl (Auer), 24. P. Kozel (T. Kozel), 25. T. Kozel (Rýdl) – 4. Šourek (Vojtíšek), 8. Šourek, 16. Pavlík (Schwarz), 28. Vojtíšek (Čižinský), 31. Šourek (Pavlík), 32. M. Novotný (Pavlík). Rozhodčí: Mucha – Řípa. ČK: 30. Špinka (RT).
Rolling Team: Špinka (od 30. minuty Seifert) – T. Kozel, P. Kozel, Rýdl, Seifert, T. Šváb, Auer.
Jump Boys: Čižinský – Novotný, Šourek, Zelený – Schwarz, Vojtíšek, Pavlík.

Kantor&Spol. – Green Bar 3:3 (3:1)

V posledním utkání prvního dne došlo na první remízu sezóny. Kantor měl povedený první poločas. Na góly Blažka, Fuksy a Růžičky reagoval pouze M. Frejlach, který snižoval na poločasových 1:3. Green Bar hrál pouze ve čtyřech bez možnosti střídání a navíc při absenci Petra Váni se zdálo, že je vítězství Kantoru hotové. Jenže ve druhé půli hrát aktivněji hráči Green Baru, kteří dokázali potrestat pasivitu Kantoru. M. Frejlach snížil na 2:3 a čtyři minuty před koncem vyrovnal na konečných 3:3 M. Votava.

Branky a nahrávky: 9. Blažek (M. Růžička), 13. Fuksa (Bouma), 25. M. Růžička (pk) – 14. M. Frejlach (Čmakal), 24. M. Frejlach (M. Votava), 28. M. Votava. Rozhodčí: Mucha – Řípa. ŽK: Špičák (GB).
Kantor: Moc – Bouma, Blažek, M. Růžička, Fuksa, Výborný, Zeman.
Green Bar: Špičák – M. Votava, M. Frejlach, Brudný, Čmakal.

Tabulka CD*FL

Tabulka.