Góly padaly až po přestávce. Brahimi poslal hosty do vedení, Tepličtí ale dokázali zápas otočit.

„Je dobře, že jsme si vyzkoušeli hru do plných. Benago jen bránilo. V lize tak proti nám bude hrát hodně týmů," řekl kapitán Balticflory Zdeněk Sláma.

I přes prohru byl zručský trenér Beni Simitči spokojený: „S hráči jsem spokojený. V pátek nám skončil druhý týden tvrdé přípravy. Do toho jsme měli jeden přátelský zápas se Slavií. Vrhli jsme se na Teplice, které trénují už dva měsíce. Navíc měli domácí kompletní kádr a jsou plně připraveni."

Podle toho také Benago uzpůsobilo taktiku. „Nemohli jsme s nimi hrát otevřenou hru, proto jsem zvolil defenzívnější styl. Soustředili jsme se na zónovou obranu, kterou chceme letos aplikovat. Kluci vše zvládli perfektně. Kdybychom měli chladnější hlavy v zakončení, tak zápas dopadl jinak," chválil Simitči.

„Teplice více držely balon, ale k ničemu jsme je v první půli nepustili," pokračoval trenér Benaga a dodal: „Ve druhém poločase se hra po naší brance malinko otevřela, ale Amrani si dal ukázkového vlastence. Další dvě branky jsme dostali ze standardek. Rozhodčí pískali hodně pro domácí."

Balticflora Teplice – Benago Zruč n. S. 3:1 (0:0)Branky: Amrani vl., Sidnei a Emerson - Brahimi.
Balticflora: Jeronimo - Marcio, Sidnei, Emerson, Giva - Holý, Salák, Sláma, Novotný. Na střídání připraveni: Kalina, Kovács a Láska. Trenér Giva.
Benago Zruč: Bezstarosti – Ramirez, Amrani, Brahimi, Salgado – Rodek, Lištván, Kanaval, A. Simitči. Na střídání připraven: Štverák. Trenér Beni Simitči.