Zápas otevřel ve 3. minutě Jan Husa z Jump Boys povedenou ránou, která prošla za Peroutkova záda. Druhou branku růžovo-černých vsítil v 9. minutě Schwarz. Důslednou obranou a skvělým výkonem brankáře Čižinského udrželi Jump Boys tento výsledek až do konce první půle.

Po přestávce se začalo na palubovce jiskřit. Sudí Mucha pískal sám a v tak vyhecovaném zápase to neměl jednoduché. Vše odstartovalo neodpískaným sražením Schwarze brankářem Peroutkou, po kterém se střelec Jump Boys jen těžko zvedal. Emoce pokračovaly na obou stranách, rozhodčí dokonce opustil utkání, které se pak následně dohrálo díky laikovi Martinkovi, jenž se ujal píšťalky.

Schwarz ve 26. minutě zvýšil na 3:0 a zdálo se být rozhodnuto, jenže Chvojkovice dokázaly čtyři minuty před koncem prostřelit jinak bezchybného Čižinského po tvrdé ráně Váchy – 1:3. Žlutí pak začali hrát power play, ale do vyložené šance se už nedostali. Naopak vítězství a postup Jump Boys pečetil Šourek.

STS Chvojkovice – Jump Boys 1:4 (0:2)Branky a nahrávky: 36. Vácha (Franc) – 3. Husa (Schwarz), 9. Schwarz, 26. Schwarz (Zelený), 40. Šourek (Vojtíšek). Rozhodčí: Mucha. Bez karet. Konečný stav série 1:2.

Chvojkovice: Peroutka – Franc, Kocourek, Klíma, Čunderlík, Vácha, Böhm, Wolf, Jirásek.

Jump Boys: Čižinský – Husa, Šourek, Novotný, Zelený – Slezák, Vojtíšek, Schwarz.

Semifinálové dvojiceGreen Bar - N. P. C. Kutná Hora
Jump Boys - Fitness Centrum KH
Zápasy se hrají v rámci Final 4 na zimním stadionu v Kutné Hoře ve čtvrtek 21. a v pátek 22. dubna 2016!