První poločas zápas Fitness Centra a Restaurace Na Valech na debakl nevypadal. „Valník" vedla od 10. minuty po trefě Cimra 1:0, ale v poslední minutě první půle srovnal na 1:1 Šesták. Po přestávce rozjelo Fitness Centrum svůj gólostroj, který se zastavil až na sedmi brankách. Ve druhé půli snižoval za Restauraci Na Valech pouze Jícha po přihrávce Ďoubala. Do semifinále tak postoupilo Fitness Centrum KH.

Druhý zápas večera nabídl dramatičtější podívanou. Kantor potřeboval vyhrát a všechny síly vrhnul do útoku a už ve 2. minutě skóroval Piskač. Lagron sice po výhozu brankáře Cinka vyrovnal na 1:1, ale tým N. P. C. do přestávky ještě dvakrát inkasoval a prohrával 1:3. Ve druhé půli se však futsalistům N. P. C. povedl parádní obrat, když mimo jiné další dva góly vstřelili po výhozu Cinka. Závěrečné drama už branku nepřineslo a N. P. C. se radovalo z postupu do semifinále po vítězství 5:4.

Fitness Centrum KH – Restaurace Na Valech 7:2 (1:1)Branky a nahrávky: 20. Šesták (Martinek), 23. Dastych, 29. Antoš (Neprášek), 32. Martinek, 35. Šesták, 38. Martinek (Antoš), 39. Šesták (Martinek) – 10. Cimr (Vančura), 32. Jícha (Ďoubal). Rozhodčí: Mucha, Pařez. Bez karet. Konečný stav série 2:0, postupuje FC.

Fitness Centrum: Neprášek – Martinek, Dejmal, Šesták, Dastych, Hannich, Antoš.
Restaurace Na Valech: Špinka – J. Růžička, Ďoubal, Vančura, Cimr, Jícha, Skokan, Auer.

Kantor&Spol. – N. P. C. Kutná Hora 4:5 (3:1)Branky a nahrávky: 2. Piskač (Blažek), 18. M. Růžička (Fuksa), 20. Kulhánek, 37. Kulhánek (Císař) – 9. Lagron (Cink), 25. L. Kraus (Jeřábek), 30. L. Kraus (Cink), 32. vlastní, 34. Pašiak (Kalfiřt). Rozhodčí: Mucha, Pařez. ŽK: Pašiak (NPC). Konečný stav série 0:2, postupuje NPC.

Kantor: Dostál – Fuksa, Blažek, M. Růžička, Císař, Piskač, Kulhánek.
N. P. C. Kutná Hora: Cink – Lagron, Jeřábek, Havlíček, Pašiak, Kalfiřt, Kraus.