STS Chvojkovice – Green Bar 3:1 (1:1)

V prvním utkání si vyšláply Chvojkovice na vedoucí Green Bar. Skóre zápasu sice otevřel ve 4. minutě Váňa a Green Bar vedl, ale to bylo něho vše. Před přestávkou vyrovnal Vácha na 1:1 a po ní ten samý hráč poslal STS do vedení. Výhru žlutého týmu pečetil dvě minuty před koncem Franc – 3:1.

Branky a nahrávky: 14. Vácha, 26. Vácha (Franc), 30. Franc (Vácha) – 4. Váňa (Bilinkiewicz). Rozhodčí: Müller – Mucha. ŽK: Veselý (GB).
STS Chvojkovice: Kocourek – Klíma, Franc, Čunderlík, Jirásek, Vácha.
Green Bar: M. Výborný – Veselý, Votava, Váňa, Bilinkiewicz.

Rolling Team – Fitness Centrum 0:1 (0:0)

Rolling Team potřetí v sezoně prohrál 0:1. Vyrovnaný zápas s šancemi na obou stranách rozhodla až poslední minuta. Dvacet vteřin před koncem si navedl míč na střed hřiště Milan Antoš z Fitness Centra a přesnou ranou k tyči rozhodl.

Branka: 32. Antoš. Rozhodčí: Müller – Mucha. ŽK: P. Kozel (RT).
Rolling Team: Špinka – Auer, P. Kozel, T. Kozel, Jícha, Skokan.
Fitness Centrum: M. Vocel – Antoš, Dejmal, Martinek, Semínko.

Jump Boys – N. P. C. Kutná Hora 5:0 (2:0)

Futsalisté Jump Boys zařadili do sestavy navrátilce Lukáše Slezáka, který se o první gólový moment postaral hned v 8. minutě, kdy do sítě uklidil Šourkovu přihrávku. Těsně přes přestávkou nejprve nebyl uznán gól Schwarzovi, ten si to ale o chvíli později vynahradil a patou překonal brankáře Vokouna – 2:0.

Po přestávce zvýšil na 3:0 pro mistra Slezák, který si počkal před brankou na vhodný okamžik a zavěsil. Ve 25. minutě se střelecky zadařilo i Pavlíkovi a tečku za utkáním udělal v poslední minutě Schwarz – 5:0.

Branky a nahrávky: 8. Slezák (Šourek), 16. Schwarz (Slezák), 21. Slezák (Schwarz), 25. Pavlík (Šourek), 32. Schwarz (Zelený). Rozhodčí: Müller – Mucha. Bez karet.
Jump Boys: Čižinský – Pavlík, Zelený, Slezák, Šourek, Schwarz, Novotný.
N. P. C. Kutná Hora: R. Vokoun – Kraus, Jeřábek, Záhrobský, L. Vokoun, Kalfiřt, Havlíček, Král.

Kantor&Spol. – VS35,- 1:4 (1:2)

V posledním utkání hracího večera se dařilo týmu VS35,- který dokázal zdolat Kantor 4:1. „Véeska" vedla po přestávce 2:1 po trefách Černého a Lebedy, za Kantor snižoval Bouma. Ve druhé půli už lovil míč ze své sítě pouze brankář Moc a to po střele Hačky a Lebedy.

Branky a nahrávky: 16. Bouma (Blažek) – 9. Černý (Hačka), 15. Lebeda (Černý), 24. Hačka (Černý), 27. Lebeda (Černý). Rozhodčí: Müller – Mucha. Bez karet.
Kantor&Spol.: Moc – Fuksa, Výborný, Bouma, Růžička, Zeman, Blažek.
VS35,-: Korejtko – Lebeda, Černý, Hačka, Šváb.

Tabulka

Tabulka