Policisté žádají veřejnost o spolupráci, neznámý pachatel odcizil motocykl  

Kutná Hora - Dosud neznámý pachatel odcizil během noci na 16. srpna v Kutné Hoře motocykl značky YAMAHA 1VJ, rz: KO 2-55-99, bílé barvy, VIN 1VJ001091, rok výroby 1988 v hodnotě 70 tisíc korun. Motocykl byl zaparkován na pozemku domu v ulici Zachova. "Zloděj vešel neuzamčenou brankou k motocyklu a nezajištěný, volně stojící jej následně odcizil," řekla policejní mluvčí Vendulka Marečková.

Kutnohorští policisté se obracejí na veřejnost, se žádostí o pomoc při pátrání po neznámém pachateli a odcizeném motocyklu. Pokud máte jakékoli informace, nebo jste si všimli někoho podezřelého, sdělte nám je na policejním Obvodním oddělení v Kutné Hoře, nebo telefonicky na čísle 974 875 700 nebo na známé lince 158.

Krádež zahradní techniky

Zruč nad Sázavou - Zručští policisté šetří případ krádeže zahradnické techniky, ke kterému došlo v uplynulých dnech v obci Onšovec, Horka II. Zloděj zde vnikl na pozemek jednoho zahradního domku, z kterého odcizil benzinový mulčovač značky VARI a bubnovou benzinovou sekačku značky VARI. Celková způsobená škoda je předběžně vyčíslena na 50 tisíc korun.

V Čáslavi došlo ke střetu osobního vozidla s vlakovou soupravou.
V Čáslavi došlo ke střetu osobního vozidla s vlakovou soupravou

Vloupání do vozidla

Kutná Hora - Zřejmě v noci na 16. srpna se vloupal dosud neznámý pachatel do vozidla značky Renault Scénik zaparkovaného v ulici Zachova v Kutné Hoře. Z vozidla následně odcizil z čelního skla kameru, sluneční brýle a další příslušenství vozidla. Celková škoda je 3,5 tisíce korun.

Vloupání do rekreační chaty

Milošovice - V uplynulém období se dosud neznámý pachatel vloupal do rekreační chaty v osadě Milošovice u obce Vlastějovice. Zloděj vnikl na neoplocený pozemek, kde poškodil zabezpečení dveří objektu a vnikl dovnitř. Vše prohledal a nic neodcizil. Způsobená škoda je 150 korun. Případ šetří zručští policisté.

Krádež fotopasti

Uhlířské Janovice - Policisté z Uhlířských Janovic šetří případ krádež fotopasti, ke kterému došlo v lesním prostoru u obce Miletín. Pachatel během doby od 26. července do 31. července utrhl fotopast ze vzrostlého stromu v lesním prostoru zvaném Jindický les. Spolu s fotopastí následně odcizil i její příslušenství. Celková způsobená škoda je 8 tisíc korun.

Vendulka Marečková, policejní mluvčí

Děti si vyrobily v prázdninových dílničkách nátepníky.
Děti si vyrobily v prázdninových dílničkách nátepníky