Vloupal se do restaurace

Dosud neznámý pachatel se vloupal do restaurace v Kutné Hoře na Kaňku. Zloděj zřejmě v noci v průběhu víkendu překonal oplocení a zároveň v objektu poškodil zabezpečující alarm. Následně se do objektu restaurace vloupal a z kanceláře odcizil plechový příruční trezor. Celková způsobená škoda přesahuje dvacet tisíc korun. Kutnohorští policisté se v tomto případě obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po neznámém pachateli. Pokud máte jakékoli informace, nebo jste si všimli někoho nebo něčeho podezřelého, sdělte je na policejním Obvodním oddělení v Kutné Hoře, nebo telefonicky na čísle 974 875 700 nebo na známé bezplatné lince 158.

Řidič sedl za volant opilý

V průběhu uplynulého víkendu řídil jednatřicetiletý muž v Kutné Hoře osobní motorové vozidlo značky Ford Focus. Kolem 15. hodiny byl v ulici Jana Palacha stavěn a kontrolován hlídkou místních policistů. Následná dechová zkouška ukázala u řidiče pozitivní hodnoty ve výši 2,92 promile alkoholu v dechu. Policisté muži zakázali další jízdu a zadrželi jeho řidičské oprávnění. Výsledky výzkumů přitom ukazují, že již hodnota kolem 0,2 promile v krvi způsobuje prokazatelné zhoršení schopnosti řídit.

Motorkář letěl vzduchem desítky metrů a pak ještě vrtulníkem. Přehlédl mostek

Kradl v osobním automobilu

K vloupání do osobního motorového vozidla Renault Clio došlo v Kutné Hoře na Kaňku na začátku tohoto týdne v ranních hodinách. Vozidlo bylo zaparkováno poblíž budovy pošty. Zloděj poškodil okno u automobilu a z vozidla pak odcizil rádio na CD a dvacet kusů originálních CD nosičů s country hudbou. Celková způsobená škoda je 8 tisíc korun.

Zmizela karta i s PIN kódem

Minulý došlo v Čáslavi v jednom obchodním domě ke krádeži dámské peněženky. Zloděj využil nepozornosti a v nestřežený okamžik peněženku odcizil z volně položené nákupní tašky, která visela na nákupním vozíku. V peněžence se nacházela finanční hotovost a dvě platební karty s přiloženým PIN kódem. Přestože majitelka ihned po zjištění krádeže karty zablokovala, došlo z těchto karet k neoprávněnému výběru. Zloděj tak způsobil škodu přesahující 18 tisíc korun.

Zloděje vyrušili domácí

Zloděj vnikl v rodinném domě v Čáslavi na verandu, kde začal vše prohledávat. Byl ale vyrušen a utekl.

Policie - ilustrační snímek
Dítě vběhlo pod auto, poté následovala rvačka dospělých