Výstava se bude konat ve Spolkovém domě v Lierově ulici v termínu od 24. února do 2. března. Otevřena bude denně v době od deseti do osmnácti hodin.

Návštěvníci tam mohou na vlastní oči spatřit lidi se dvěma hlavami, dvěma obličeji, čtyřmi očima, několik různě srostlých siamských dvojčat nebo muže s vlčím syndromem. Setkají se s největším, nejmenším a nejtlustším člověkem naší planety. Ve všech případech se jedná o figuríny osob, které skutečně žily.
Bytosti, jejichž podobizny jsou na výstavě k vidění, vždy přitahovaly zájem vědců. Díky tomu je možné i dnes spatřit jejich fotografie a modely 
v různých muzeích celého světa.

Na základě informací 
z těchto institucí bylo umělci 
v petrohradském antropologickém muzeu vytvořeno dvacet pět jejich věrných napodobenin z vosku. Na jejich tvorbu byly použity lékařské oční a zubní implantáty a do vosku vpichované pravé lidské vlasy, proto působí dokonale živým dojmem.
Výstava se do Čech vrací po třinácti letech velmi úspěšného turné v Holandsku a Německu.

Hrajte přes SMS

Zájemci mohou nyní hrát 
s Kutnohorským deníkem 
o vstup zdarma do této hororové expozice. Postup je snadný: pošlete zprávu SMS obsahující jméno, příjmení, místo bydliště a heslo „Katastrofy" na telefonní číslo 606 635 296. Vstup zdarma na výstavu pak každý den vyhraje první, třetí a pátá zpráva.