VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Pivovar opět podpoří kulturu a sport

KUTNÁ HORA - Memorandum o spolupráci opět po roce uzavřelo město se společností Drinks Union. Firma v letošním roce věnuje na podporu kulturního, sportovního a společenského života ve městě 770 tisíc korun.

12.4.2007
SDÍLEJ:

Kutnohorský starosta Ivo Šalátek (vpravo) a generální ředitel Drinks Union Milan Schramm.Foto: DENÍK/Jitka Pokorná

Zároveň přislíbila také uspořádání tradiční pivní slavnosti. Podpoří desítkami tisíc korun Tylovo divadlo, sportovní kluby ledního hokeje a fotbalu, tělesně postižené, ale i městské slavnosti Královské Stříbření Kutné Hory. „Dlouhodobě se snažíme podporovat kulturu, sport i sociální oblast ve městech, v kterých sídlí naše pivovary. Je proto přirozené, že tradičně podporujeme také život v Kutné Hoře,“ zdůvodnil generální ředitel Drinks Union Milan Schramm.

12.4.2007 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto

KRÁTCE: Do zahrad si přijdou zacvičit jógu i úplní začátečníci

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Zruč přišla o osm hráčů. Musela zrušit B-tým

Zruč nad Sázavou – Jiskra Zruč nad Sázavou odhlásila svůj B-tým ze IV. třídy, skupiny B. Co bylo hlavním důvodem?

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Čáslavská letecká základna znovu ožila, letouny se vrátily z Pardubic

Čáslav /FOTOGALERIE/ - Výluka leteckého provozu na 21. základně taktického letectva Čáslav skončila. Více než dvě desítky letecké techniky se přesunuly ze záložního letiště v Pardubicích na mateřskou základnu v Čáslavi. Přelet posledního letounu JAS-39 Gripen je plánován na čtvrtek 24. srpna 2017 v dopoledních hodinách.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Kutnohorsko - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení