Jubilejní ples města Zruč nad Sázavou se koná dnes

Zruč nad Sázavou - Jubilejní desátý ples města Zruč nad Sázavou se koná dnes od 20 hodin v hotelu Baťov. K poslechu i tanci zahrají skupiny ECHO 91 a Lucie Revival. Slíben je bohatý kulturní program, jehož součástí je i vystoupení zpěvačky a hvězdy muzikálů Moniky Absolonové, skupiny Ardor Viridis se světelnou show a taneční skupiny The Wings.

Kutnohorské kino uvede komedii Všechno nebo nic

Kutná Hora Koprodukční česko-slovenskou komedii Všechno nebo nic má dnes na programu kino Modrý kříž v Kutné Hoře. V hlavních rolích se představí Táňa Pauhofová, Klára Issová, a Ondřej Sokol. Začátek je v 19 hodin.

Čtěte také: Jan Vytiska zahájil vernisáž v Galerii Felixe Jeneweina

Ve Svatém Mikuláši budou večer tančit sportovci

Svatý Mikuláš - Sportovní ples se uskuteční dnes večer v tanečním sále kulturního domu ve Svatém Mikuláši. Začátek plesu je naplánován na 20. hodinu. K tanci a poslechu zahraje kutnohorská skupina KH Band.

V čáslavské Diakonii bude večer s Jiřinou Šiklovou

Čáslav -Večer s Jiřinou Šiklovou, známou socioložkou, publicistkou a novinářkou se uskuteční v prostorách evangelické fary v Čáslavi 8. března od 18 hodin. Beseda je naplánována u příležitosti 40. výročí vzniku Charty 77, jejíž je Šiklová významnou signatářkou.

Děti v Čáslavi vyrazí v neděli na karneval

Čáslav - Karneval pro děti se uskuteční v Čáslavi v neděli 5. března odpoledne. Hostit jej bude sál hotelu Grand. Začátek karnevalu je od 14 hodin.

Čtěte také: Parkování. Bolavé místo Kutné Hory

Kapela Sto zvířat vystoupí v klubu Česká 1

Kutná Hora - Legenda české hudební scény zahraje v Kutné Hoře. Kapela Sto zvířat vystoupí v kutnohorském klubu Česká 1 už dnes od 21 hodin. Kapela vystoupí v rámci svého turné Elephantour.

Stanislava Černá zahájí výstavu ve Spolkovém domě

Kutná Hora - Vernisáž výstavy Stanislavy Černé se uskuteční dnes od 14 hodin ve Spolkovém domě v Kutné Hoře. Úvodního slova se ujme Jiří Vácha. Výstavu bude možné navštívit až do 26.března.

Kotlíkové dotace budou tématem besedy

Uhlířské Janovice - Kotlíkové dotace budou tématem přednášky, která se uskuteční v úterý 7. března od 17 hodin v Uhlířských Janovicích v sále zdejší hasičské zbrojnice. V lokalitě začíná příjem žádostí už v dubnu a na přednášce se bude možné dozvědět všechny potřebné informace k podání žádosti o dotaci.

Mikroregion chystá ples

Čáslav - Ples Mikroregionu má na programu dnes večer taneční sál hotelu Grand v Čáslavi. Začátek je od 19.30 hodin.

Čtěte také: Kormoráni plení rybářské revíry