Nejlepší prázdniny tématem Noční linky na Regionu

Kutnohorsko - Hodina před půlnocí patří každý den ve vysílání Českého rozhlasu Region oblíbenému kontaktnímu pořadu Noční linka. Dnes si bude moderátorka Jitka Lukešová povídat s posluchači na téma nejlepší prázdniny. I vy se můžete podělit o své prázdninové zážitky. Vzpomínáte nejraději na bezstarostné léto u babičky na chalupě, „na samotě u lesa“, nebo jste na těch svých nejlepších prázdninách prožili něco exotického a neobyčejného? Od 23. hodiny do 1. hodiny ranní volejte na číslo 731 800 900. Noční linku naladíte na frekvenci 100,5 FM.

Obecní úřady na Kutnohorsku omezují úřední hodiny

Kutnohorsko - Celý týden i v době úředních hodin je nyní uzavřen Obecní úřad Krchleby. Znovu se úřad pro veřejnost otevře v pondělí 14. srpna od 8 do 15 hodin a odpoledne od 16 do 18 hodin. Z důvodu čerpání dovolené má omezenou provozní dobu i Obecní úřad Bílé Podolí. Až do 18. srpna je provozní doba vždy jen od 8 do 12 hodin.

Řidiči pozor! Z ulice Jana Palacha je jednosměrka.
Řidiči pozor! Z ulice Jana Palacha je jednosměrka

Pořádají netradiční soutěž

Šebestěnice - Netradiční soutěž v požárním útoku s názvem Šebestěnické stříkání se bude konat tuto sobotu 12. srpna od 10 hodin. Soutěž se uskuteční naproti bývalému obchodu. 

Knihovna v Bratčicích je uzavřena

Bratčice - Obecní knihovna v Bratčicích je pro veřejnost po celý srpen uzavřena. Čtenáře potěší až v pátek 8. září od 17 do 18 hodin. Poté si čtenáři budou muset počkat na další otevření knihovny až do pátku 22. září.

Nejlepší Kutnohorák Dačického 12 2016 - Jiří Zajíc.
VIDEO: Sobotní dopoledne bude patřit Dačického 12