VYBRAT REGION
Zavřít mapu

O přechodu pro pěší se nepřestává jednat

Kutná Hora – Legálně se pěšky lidé z Malína do Kutné Hory nyní nedostanou. Musí jet oklikou buď svým autem, nebo MHD. Malínští ale stále mají naději, že se tato situace změní.

20.3.2017
SDÍLEJ:

Uzavření malínského mostu, 13.3.Foto: Deník / Kovandová Diana

Poslanec Jan Klán a místostarosta Kutné Hory Josef Viktora spolu s dalšími zástupci totiž stále jednají o zřízení přechodu pro pěší přes koleje do oblasti nástupního perónu. „Ze všech možných variant se nám to jeví jako nejsnazší,“ uvedl Jan Klán.

Nyní je vše v rukou Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) a Správě železniční dopravní cesty (SŽDC). „Obě strany mi sdělí do 4. dubna své stanovisko, zda lze přechod přes trať realizovat, nebo ne,“ dodal Klán.

Více se dočtete v úterním vydání (21. března) Kutnohorského deníku.

Autor: Diana Kovandová

20.3.2017 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto

KRÁTCE: Do zahrad si přijdou zacvičit jógu i úplní začátečníci

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Zruč přišla o osm hráčů. Musela zrušit B-tým

Zruč nad Sázavou – Jiskra Zruč nad Sázavou odhlásila svůj B-tým ze IV. třídy, skupiny B. Co bylo hlavním důvodem?

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Čáslavská letecká základna znovu ožila, letouny se vrátily z Pardubic

Čáslav /FOTOGALERIE/ - Výluka leteckého provozu na 21. základně taktického letectva Čáslav skončila. Více než dvě desítky letecké techniky se přesunuly ze záložního letiště v Pardubicích na mateřskou základnu v Čáslavi. Přelet posledního letounu JAS-39 Gripen je plánován na čtvrtek 24. srpna 2017 v dopoledních hodinách.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Kutnohorsko - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení