Máte doma prvňáka? Nyní máte možnost jej do soutěže přihlásit! Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Fotografii dítěte, které letos nastoupilo do první třídy jedné ze škol na Kutnohorsku, posílejte emailem na adresu irena.blahnikova@denik.cz. Stejně tak můžete fotografii zaslat, nebo i osobně přinést na adresu Tylova 390, Kutná Hora, 28401. Nezapomeňte prosím uvést celé jméno dítěte, jeho krátkou charakteristiku (povahu, zájmy, oblíbenou hračku nebo předmět ve škole, školu, kterou od září navštěvuje, adresu a telefonický kontakt na rodiče). Součástí přihlášky zároveň musí být i souhlas rodičů s uveřejněním údajů a fotografie dítěte.

Snímky budeme shromažďovat do 25. října včetně. Poté budou fotografie zveřejněny a bude možno hlasovat. Hlasování se uskuteční prostřednictvím tištěných kupónů, které budou po zveřejnění jmen soutěžících vycházet denně v novinách.

Celkové výsledky budou zveřejněny po skončení hlasování na stránkách Kutnohorského deníku na přelomu listopadu a prosince. Vítěz získá hezké ceny od sponzorů soutěže a hlavně čestný titul Prima Prvňák Kutnohorského deníku pro rok 2016.