„Je to hráč, který by nám měl přinést obrovské zkušenosti. Na spolupráci s ním se velmi těšíme,“ uvedl předseda „žlutomodrých“ Vladimír Kaňka s tím, že s Dosoudilem počítají do obranné řady. V týmu se mimochodem znovu sejde i s Davidem Radostou, se staronovou posilou Neratovic před necelými třemi lety působil ve Zbuzanech.

Naposledy ale kopal třetí ligu za Hostouň, která ale svůj kádr mění. Tým, který delší čas spoléhal na kvalitní veterány s ligovou minulostí, omlazuje.

Fotbalový klub SK Roma se vrací na scénu okresních soutěží na Mělnicku.
Velké kokořínské derby v přeboru nebude, do čtyřky se vrací známá značka

Do nového ročníku třetí ligy půjde už bez Tomáše Marka, jenž se stal asistentem trenéra Dominika Rodingera, tak bez Radka Dosoudila. S ním se dohodlo vedení na ukončení spolupráce tento týden.

„Trénujeme čtyřikrát týdně, máme video-rozbory a tím už si Radek prošel. Chápu, že je to pro něj moc a z respektu, jak k samotnému Dosimu, tak jeho kariéře, jsme se nechtěli dostat do situace, že by se nedostal do základní jedenáctky nebo nedej bože na tribunu,“ vysvětlil odchod Dosoudila trenér Hostouně Dominik Rodinger s tím, že Dosoudilovi patří velký dík za to, co odvedl.

Dosoudil je pořád ve formě a na nabídku dlouho nečekal. Neratovice s ním budou mít zase o hodně silnější tým.

Neratovický tým U10 obsadil na turnaji v Roudnici páté místo.
Neratovická desítka odehrála obří turnaj v Roudnici, v silné konkurenci obstála