„Úvodní branku jsme dali po krásné přihrávce Čuchala, na kterou kam si naběl Fuxa a otevřel skóre. O chvíli později přihrál Trekoval Zoufalému, který překonal brankáře hostů podruhé. Třetí branku si hosté vstřelili sami po přihrávce Ronovského. Hosty jednou vychytal Beran, jinak se do šancí moc nedostávali. Druhý poločas už byl horší, dostali jsme tři branky a bylo vyrovnáno. Hosté mohli jít do vedení, ale zárybský útočník minul bránu. Snažili jsme se získat vedení zpět, což se nám nakonec podařilo. Po závaru ve vápně se zorientoval Fuxa a dal vítěznou branku. Pro nás to jsou důležité tři body,“ měl z výsledku radost čáslavský trenér Jakub Svoboda.

Poslední utkání podzimní části I. A třídy čeká na fotbalisty čáslavské rezervy v Mělníce proti tamnímu FK Pšovka Mělník. Utkání se odehraje v sobotu sedmnáctého listopadu od 13.30 hodin.

V tabulce jsou Čáslavští na třináctém místě z šestnácti. Na poslední Úvaly mají se sedmnácti body náskok osm bodů. Na první Lysou nad Labem ztrácí třináct bodů.

Čáslav B – Záryby 4:3

Branky: 21., 86. Fuxa, 24. Zoufalý, 43. Schutz vlastní – 46., 57. Soukup, 50. Šašek.

Čáslav B: Beran – Fuxa, Pavlík, Svoboda, Lebduška – Zoufalý (84. Jelínek), Vajgl, Čuchal, Trekoval (49. Kurka) – Ronovský (73. Plíhal, 90. Švajcr), Chadraba. Trenér Jakub Svoboda. Záryby: Vlk – Šašek, Urban (46. Formánek), Voštiar, Schutz, Valentin, Vytlačil, Soukup, Reisinger, Procházka, Krulich. Trenér Zdeněk Svoboda.

Z utkání FK Kolín - Čáslav (0:0, PK 6:7).
V derby s Kolínem zvítězila Čáslav na penalty
Svatomartinský průvod prošel centrem Čáslavi.
OBRAZEM: Svatomartinský průvod prošel také Čáslaví