„Měli jsme dobrý vstup do zápasu, v prvním poločase jsme byli jasně lepším mužstvem. Stal se úplný opak oproti minulému utkání se Sázavou, nastřelili jsme tyč, byli jsme lepší na balonu, soupeře jsme nepustili za půlku. Bohužel jsme z ojedinělého protiútoku inkasovali první branku, tím také skončil první poločas,“ zhodnotil utkání trenér Vrdů David plašil.

Do druhé poloviny zápasu fotbalisté Vrdů nastoupili s tím, že nebudou měnit taktiku. „Věřili jsme, že vyrovnáme. Bohužel jsme prvních patnáct minut zmatkovali. Pak se to srovnalo a dalších dvacet minut jsme byli opět lepší, vyrovnali jsme ze standardní situace, když Vítek Plašil centroval ze strany, balon propadl nakonec až do brány. Potom jsme nastřelili tyč, měli jsme ještě nějaké šance, ale bohužel už jsme branku nepřidali. Na penalty jsme vyhráli poměrem 2:1, dva body jsou pro nás zlaté. Kaňkou je zranění Patrika Růžičky, který dostal ránu do hlavy, a nakonec pro něj musela jet sanitka, asi to bude silný otřes mozku," dodal Plašil.

Pečky – Vrdy 1:2 na penalty (36. Š. Růžička – 68. V. Plašil)
Pečky: Kopecký – J. Konůpek, Kivský, Lindner, Modrovič, Mužík, Macháček, Pikner (81. Novotný), Richter (65. Jedlička), Š. Růžička (81. D. Konůpek), Novák (89. Holub). Trenér Petr Šafránek.
Vrdy: M. Šindelář – Havránek, Tomíšek, L. Petr, Tomek (78. J. Růžička) – Víšek (83. J. Šindelář), V. Plašil, P. Růžička (90. Filipi), Rejthárek, T. Petr (84. Vavřina) – Nesládek. Trenér David Plašil.

Ilustrační foto
O prohře Kutné Hory s první Lhotou rozhodla branka pět minut před koncem utkání