„S bodem jsem spokojený, protože byl opravdu vydřený. Hlízov je velmi kvalitní mužstvo, složené z výborných hráčů. Do zápasu jsme museli dát úplně všechno. Pokusili jsme se bodovat, a to se nám nakonec povedlo. Soupeř byl v průběhu zápasu lepší, byl více na míči, kontroloval hru a měl více šancí. Nám se také podařilo dostat se ke slušným příležitostem. Hosté nastřelili dvakrát tyč, my jednou. Na konci zápasu nás zachránilo břevno. Hráli jsme urputně, moc jsme nechybovali a tak si myslím, že získaný bod je zasloužený. S výsledkem jsem spokojený,“ zhodnotil utkání sázavský trenér Pavel Chuchla.

„Spokojený určitě nejsem, po ztrátě se Sokolčí jsme chtěli v Sázavě vyhrát. Pořád se opakuju, ale je to jen o tom, že nejsme schopní proměnit naše šance. Hra má dobré parametry, do šancí se dostáváme, ale neproměníme je. V zápase jsme nastřelili asi tři tyče a jednou jsme trefili břevno. Většina soupeřů proti nám bojuje, vyhecuje se na nás, dnes to nebylo jiné. Když s námi uhrají bod, berou to jako dobrý výsledek. Někdo si řekne, že dva body z venkovního hřiště jsou dobré, ale já spokojený nejsem. Musíme vyhrávat každý zápas, mužstvo na to kvalitu má, akorát nás srážejí neproměněné šance. Pracujeme na tom, trénujeme prakticky jen zakončení a nějakou základní fyzičku. O tréninku nám to tam padá, každý to tam uklízí, ale při zápase se to nedaří. Doufám, že to příští zápas protrhneme. Těžko můžeme z venku brát tři body, když nevstřelíme branku,“ zhodnotil utkání hrající trenér Hlízova David Linhart.

V dalším kole narazí sázavští fotbalisté na mužstvo FK Loučeň, utkání se sehraje v Loučeni, v sobotu 13. října od 16:00. Hlízov sehraje své utkání o den později na domácím hřišti proti Pečkám, taktéž od 16:00.

Sázava – Hlízov 0:1 na penalty. Sázava: Hošťálek – Marek Chrpa, Kyselka, Chuchla, Král – Bartoš, Martin Chrpa, Keltner, Sochor – Dušek, Havránek. Trenér Pavel Chuchla. Hlízov: Vavřina – Tomíšek, Tafel, Linhart, M. Šváb – M. Frejlach, Růžička, Kopecký, Výborný – Maxa, Křelina. Trenér David Linhart.

Ilustrační foto
Štěpán Kacafírek vystřílel Kutné Hoře další výhru. Tentokrát nad Příbramí