Nejprve šli do vedení domácí fotbalisté, když se v osmadvacáté minutě prosadil Radek Šesták, o minutu později bylo ale už vyrovnáno, za hosty vstřelil první branku Petr Sedláček. V pětatřicáté minutě už fotbalisté Českého Brodu vedli 2:1, když domácího brankáře Michala Míška překonal Martin Livora. Do kabin se šlo za stavu 2:2, třináct minut po začátku druhého poločasu dal třetí branku Českého Brodu David Šťastný. Byla to také poslední branka, díky které rezerva Českého Brodu zvítězila.

„Narazili jsme na kvalitního soupeře, který s námi vydržel fyzicky. Jak jsme některé zápasy hráli špatně, a zvítězili jsme, tak tentokrát jsme špatně nehráli, ale prohráli jsme. Myslím si, že jsme byli lepším týmem, ale už před zápasem jsme si říkali něco ke standardním situacím, a stejně se nám je nepodařilo ubránit, ze tří standardních situací jsme dostali tři branky, to by se na této úrovni nemělo stávat, obzvlášť doma. Zápas se mi hodnotí špatně, výkon jsme podali dobrý, ale doplácíme na bohorovnost a ležérnost, je to třetí nebo čtvrtý zápas za sebou, ve kterém jsme dostali branku ze standardní situace, to se nám nestávalo, budeme na tom muset zapracovat. Co se týče utkání, tak jsme dostali opravdu hloupé góly, neubránili jsme je. Ve druhém poločase jsme hosty zamkli, udělali jsme podle mě zbytečnou chybu v rozehrávce, následoval faul, trestný kop a gól na 2:3. Pak už jsme to rvali silou, hráli jsme vabank na tři obránce a tři útočníky, měli jsme asi dvě břevna. Už jsme asi neměli štěstí a nebylo nám souzeno vyhrát,“ řekl k utkání trenér hlízovských fotbalistů David Linhart.

Hlízov – Český Brod B 2:3 (28., 39. Šesták – 29. Sedláček, 35. Livora, 58. Šťastný)

Hlízov: Míšek – M. Šváb (78. Jarůněk), Tafel, Tomíšek (72. Navrátil), Výborný (46. Hačka) – Frejlach (60. Kvíčala), Růžička, Kopecký (60. T. Šváb), Šesták – Maxa, Puk. Trenér David Linhart.

Ilustrační fotografie, fotbal.
Kutná Hora proti Ostré brala tři body
Liviu Stanciu
Stanciu má rumunského dvojníka. Góly dává nad údolím Berounky