„Už před zápasem jsme to měli složité, nepřišel brankář, takže jsem se do brány postavil já, když jsem měl v plánu být vzhledem k lehčímu zranění na lavičce. Začátek jsme měli poměrně dobrý, brzy jsme vedli 1:0, pak jsme měli pološanci, která neskončila gólem, pak jsme šli sami na bránu, byl z toho faul, který mohl rozhodčí ohodnotit červenou kartou, ale ukázal kartu žlutou. Bohužel jsme museli sáhnout do sestavy, když náš stoper dostal ránu do hlavy, a nakonec z toho byly čtyři stehy. Ta chvilka nás stála čtyři branky, nepochopili jsme, jak bránit, nevěděli jsme, kde máme být. To byla velká chyba, měli jsme to odbránit, nechali jsme domácí dát čtyři branky,“ začal s hodnocením sázavský trenér Pavel Chuchla.

„Druhý poločas jsme měli nějaké šance, trefili jsme břevno, neproměnili jsme jednu obrovskou šanci. Mohli jsme utkání trochu zdramatizovat, to se ale nestalo. Okolnosti byly složité, přesto nejsem spokojený s výkony našich zkušených hráčů, kteří to mohli zvládnout daleko lépe, ale asi je ovlivnily zmiňované okolnosti, což by se nemělo stávat. Soupeř byl dobrý, myslím si ale, že vzadu jsme ho mohli prověřit o něco více, kdybychom hráli naši hru, tak by výsledek mohl být o něco přijatelnější, než je. Ne, že bych z toho chtěl dělat vědu, ale myslím si, že když jsme narazili na kvalitního soupeře, tak jsme se mohli více ukázat. Z mého pohledu jsme neudělali to, co bychom měli, trochu do toho říznout, zabojovat, vyhecovat se, porvat se o výsledek, hrát s rozmyslem. Začali jsme málo běhat, prohrávat souboje, byla tam, nervozita. Domácím jsme to příliš ulehčili,“ doplnil Chuchla své hodnocení.

Jílové – Sázava 4:1 (12. Cimpl, 14., 32., 38. Jankele – 2. Keltner)

Jílové: Pokorný – Bodlák (62. Štrach), Škvor (38. Mol, 79. Janošov), Kos, Malknecht, Cimpl, Hanuš, Mucks, kořínek, Jankele (67. Keller), Cienciala. Trenér Marek Cimpl.

Sázava: Chuchla – Skála, Sedláček, Dušek (25. Danko), Marek Chrpa – Drož (65. Svoboda), Martin Chrpa, Keltner, Král – Kadlec, Švec. Trenér Pavel Chuchla.

Z divizního fotbalového utkání Kutná Hora - Poříčany
Kutná Hora v oslabené sestavě neuspěla v Horkách nad Jizerou
Mezinárodní mistrovství České republiky enduro v Uhlířských Janovicích.
Do Uhlířských Janovic se sjela světová elita endura