„Přijel k nám soupeř, který drží druhé místo v tabulce, nám se na jaře moc nedaří. Přesto jsme začali dobře, ve dvanácté minutě jsme šli do vedení, když se po standardní situaci prosadil hlavou Patrik Jelínek. Vypadalo to dobře, do pětatřicáté minuty jsme hráli fotbal, překvapilo mě, že Sokoleč podala o třídu horší výkon, než při podzimním vzájemném utkání. I tak ale soupeř vyhrál 1:4, na 1:1 hosté vyrovnali po tečované střele, která pramenila z naší chyby uprostřed hřiště. Druhou branku přidali hosté z nádherné střely ze střední vzdálenosti, která vypadala opravdu luxusně, hostující hráč to trefil přímo do šibenice, s tím museli být diváci spokojeni. Fanoušci viděli aspoň pohledné branky, když už jim doma neděláme radost ziskem bodů. Do kabin jsme šli za stavu 1:2 pro soupeře,“ zhodnotil první poločas trenér fotbalistů Zruče nad Sázavou Michal Váňa.

„O přestávce jsme si řekli, že nemáme co ztratit. Směrem dopředu nám to ale prostě nejde, obránci musí reagovat na naše ztráty v útoku, moc jim to neulehčujeme, obrana vlastně hraje celých devadesát minut naplno, nedivím se, že kluci jsou po zápase vyřízení. Dostali jsme třetí branku, pak přišel další nádherný moment ze strany hostů, když jsme inkasovali branku po krásné střele do šibenice. Nám se moc nedaří, hosté vyhráli zaslouženě. Nepodáváme moc dobré výkony, oproti podzimním zápasům je to pod úrovní, kdybychom si to na podzim neuhráli, tak teď hrajeme o záchranu. Máme dost bodů, ale ještě není konec, chtěli bychom to nějak umlátit. Hrajeme to z lásky k fotbalu, moc se tím netrápíme, jdeme zápas od zápasu, teď se soustředíme na další utkání,“ přidal Michal Váňa hodnocení druhého poločasu.

Zruč nad Sázavou – Sokoleč 1:4 (12. P. Jelínek – 22. Jouza vlastní, 27. Kozel, 58. Mejzr, 79. Němec)

Zruč nad Sázavou: Cudlín – Louda (72. J. Váňa), Jouza, Hájek, L. Jelínek – P. Jelínek, Arnolt, L. Martinák, Viktora (72. Šindelář), M. Váňa (57. Musil) – Bareš. Trenér Michal Váňa.

Sokoleč: Shokodko – Mejzr, Šťastný (71. Čáp), Suchánek, Müller, Trumpus, Auer (12. Fink), Kozel, Němec, Půlpán, Svoboda. Trenér Robert Jirák.

Fotbalová I. B třída, skupina C: Bílé Podolí - Škvorec 2:1.
Podolští v Liblici neuspěli, domácí zvítězili 3:0
Fotbalový míč ilustrační foto
Čáslavská rezerva doplatila na zmařené šance