„V rezignačním dopise jsem napsal, že nesouhlasím se současným vedením a řízením okresního fotbalového svazu i fotbalu na Kutnohorsku,“ uvedl Lubomír Tvrdík. Vadí mu například 'šachy' s rozhodčími, a že se předseda Dušan Roubíček až příliš upíná ke svému mateřskému klubu v Chotusicích. Stručně řečeno, Tvrdíkovi došla trpělivost.

Po téměř měsíci však Lubomír Tvrdík stále figuruje ve veřejném rejstříku jako jeden ze dvou zástupců statutárního orgánu. „Už jsem žádal Dušana Roubíčka, aby zařídil vymazání mého jména, ale nestalo se tak,“ naznačil Lubomír Tvrdík. Ten se také podivil, proč se k zástupcům klubů dosud nedostala informace o jeho odstoupení.

Například se pro to nabízel losovací aktiv, který se konal ve středu 25. července v Kutné Hoře. „Zapsaný spolek má po mé rezignaci pouze jednoho statutárního zástupce, tudíž kdyby se něco stalo, tak by byl okresní fotbalový svaz bezprizorní a potřebné dokumenty by neměl jako druhý kdo podepsat. A to by měly oddíly přece vědět,“ upozornil Lubomír Tvrdík.

Finále Poháru OFS vyhrály Nové Dvory 2:1 nad Sedlcem.Zdroj: Deník / Adam ProcházkaŽádnou náhradu šéf kopané na Kutnohorsku Dušan Roubíček (na snímku) zatím nemá. „Situaci budeme řešit na zasedání výkonného výboru, které jsem svolal na středu 29. srpna. Každopádně postupovat budeme podle stanov,“ řekl Dušan Roubíček. V úvahu tak přichází i svolání mimořádné valné hromady.

Výkonný výbor se sešel rovněž ve středu 25. července po zmíněném vyhlašovacím aktivu, avšak otázka nového místopředsedy zůstala otevřená. „Nebyli jsme kompletní. Chtěl bych, aby se k dané věci vyjádřili všichni členové,“ naznačil Dušan Roubíček.

Zatímco místopředsedu si mezi sebou volí členové výkonného výboru, o doplnění nového člena musí rozhodnout valná hromada, tedy delegáti klubů.

Současné složení Výkonného výboru Okresního fotbalového svazu Kutná Hora je následující: Dušan Roubíček (předseda), Zdeněk Čáp, Tomáš Frejlach, Karel Mikeš, Vladimír Šturm, Michal Šilhán, Radek Zoufalý, Miroslav Zvolánek. Jeden z členů by se měl stát novým místopředsedou.

Finále Poháru OFS vyhrály Nové Dvory 2:1 nad Sedlcem.
O pohárovou soutěž dospělých projevilo zájem třiadvacet mužstev
Ilustrační foto
Napadl a okradl ženu v centru Kutné Hory, policisté už jej dopadli