Všechny spektakulární transfery hvězd trumful tenhle bombastický přestup. Klub Bull In The Barne z nedělní ligy získal legendu Realu Madrid. Navíc jen za pouhých pět liber! Vyhrál totiž charitativní aukci na serveru eBay s názvem Přestup snů.

Osmačtyřicetiletý Brazilec tak po sedmi letech od ukončení kariéry opráší kopačky a stane se hvězdnou posilou mužstva z nedělní ligy. I když to bude jen na jeden zápas, půjde o nezapomenutelný zážitek.

Během utkání v Blackburnu zkolaboval fanoušek.
Anděl strážný. Doktor dvakrát zachránil život fotbalovému fanouškovi na stadionu

Nikdo v týmu novince o příchodu ikonického fotbalisty nevěřil. „V pátek večer jsem si vyrazil, druhý den jsem se probudil s trochu bolavou hlavou a měl jsem zprávy od lidí, kteří psali: Je to pravda o Robertu Carlosovi? V tu chvíli jsem si pomyslel, že se to nemohlo stát, že je to jen sen,“ líčil útočník a sekretář klubu Matthew Brown. „Je to pravděpodobně jeden z nejlepších levých obránců, jaké kdy svět viděl.“


Zahrát si s takovou legendou je snem pro každého hráče. „Jeden z našich kluků se před pár týdny rozhodl, že už na to není dost fit a skončil. Myslím, že teď svého rozhodnutí lituje,“ pousmál se Brown.

Budou se chtít ukázat

Smutný je i Liam Turrall, který bude muset uvolnit místo v sestavě Carlosovi. „Liam je podle mě nejlepší levý obránce v Shropshire, ale pravděpodobně mude muset jeden zápas vynechat. Je to skvělý hráč, ale Roberto Carlos je jiná úroveň,“ pokrčil rameny Brown.

Mistr světa a trojnásobný vítěz Ligy mistrů proslul svou dělovou levačkou. Ovšem není jisté, jestli ho amatéři k zahrání trestňáku vůbec pustí. „Máme pár kluků, kteří mu budou chtít předvést, co dovedou.“

Emiliano Buendia z Aston Villy dává vítězný gól Evertonu.
Policie zatýkala na fotbale. Fanoušek trefil lahví dva hráče, skončil v poutech

Carlos, který si díky vydělaným milionům žije v luxusu, se bude muset v novém působišti spokojit se skromným zázemím. „Kabina je přesně ve stylu nedělní ligy, jednoduchá, pár sprch nefunguje,“ přiznal sekretář klubu.