Kutná Hora – Jablonec nad Jizerou 2:1 (0:0)

První branku vsítila Kutná Hora po rohovém kopu, když se míč dostal k Tomíškovi, a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Z ojedinělé akce Jablonce nad Jizerou domácí inkasovali na 1:1, ale v 76. minutě, opět po standardní situaci, vyhrál Schwarz první osobní souboj a následně byl u míče Antoš dříve než brankář hostí a vstřelil vítěznou branku Kutné Hory.

„Stejně jako v minulém zápase, tak i dnes nás provázel stejný problém, a to naše koncovka," věděl trenér Kutné Hory Radim Truksa a dodal: „Vytvořili jsme si opět řadu brankových příležitostí, ale neproměňujeme je. Z tohoto důvodu skončil první poločas bez branek."

Kutná Hora hrála velmi dobře v obranné fázi. „Hráli jsme hodně dobře dozadu, protože hosté se prakticky nedostali do žádné pořádné šance. Ze začátku druhé půle jsme vstřelili první branku, bohužel jsme nechali hosty srovnat, ale naštěstí se nám podařilo vstřelit druhý gól. Jsem velmi rád, že jsme zvítězili. Předvedli jsme bojovný výkon a dovedli zápas do vítězného konce," řekl spokojený Radim Truksa.

StatistikyBranky K. Hory: 51. Tomíšek, 76. Antoš. Kutná Hora: Šimon – Skokan, Tomíšek, Jeníček, Franc – Vácha (82. Vocel), Vančura (90. Hačka), Černohlávek, Wolf (39. Urban) – Antoš (85. Kroutil), Schwarz. Trenér Radim Truksa.

Adam Procházka