„Dostali jsme se do vedení, když Pulkert přihrál Čakovskému, který otevřel skóre zápasu. Soupeř o deset minut později pohotovou střelou z hranice vápna vyrovnal na jedna-jedna. Takový stav panoval i na konci poločasu. Inkasovali jsme trochu zbytečně, ale měli jsme další šance, ze kterých jsme se mohli dostat do vedení,“ řekl k prvnímu poločasu zápasu s Bečváry trenér Bílého Podolí Bohuslav Šváb a pokračoval v hodnocení: „Do druhého poločasu jsme moc dobře nevstoupili, soupeř převzal otěže zápasu, ale naštěstí jsme z jeho tlaku gól nedostali. Naopak po hodině hry se po přihrávce Štočka trefil Špitálník. Navíc vzápětí našel Špitálník Vítka, který upravil na tři-jedna. Místo toho, abychom se uklidnili a proměnili dvě tři další své šance a soupeři více odskočili, tak jsme dokonce v závěru neproměnili ani penaltu. Výsledek je pěkný, bereme ho, ale je to se vztyčeným prstem.“

Bílé Podolí – Bečváry 3:1 (9. Čakovský, 61. Špitálník, 69. Vítek – 19. Černý). Bílé Podolí: Dastych – Jak. Fejfar, Toman, Šálený, Čakovský, Špitálník, Jos. Fejfar, Pulkert (46. Štoček), Chmelař (80. Netáhlo), Švadlenka, Vítek (76. Hájek). Trenér Bohuslav Šváb.

Liblice – Tupadly 3:0 (15. a 18. Nouzák, 45. Sochor. ČK: 83. Hrstka (Liblice)). Tupadly: Potměšil – V. Pipek, Kořínek (52. Chleborád), Hošek (46. Chvátal), R. Krajíček (70. D. Krajíček), Kavánek, Koudelka, Hašek, Císař, Hudec, Fuksa. Trenér Stanislav Krajíček.

Kutná Hora nestačila před vlastními diváky na Ostrou
Kutná Hora prohrála. Trenér Kulhánek zvažuje konec!