Kobylkám nevyšel vstup do utkání, když hned v 2. minutě šli domácí do vedení po chybě podolské obrany. V 18. minutě se po trestném kopu Štočka prosadil Semínko a srovnal stav utkání na 1:1. Další brankové situace utkání nenabídlo.

„V prvním poločase jsme zaspali začátek. Je to bohužel takový náš nešvar, ale poté jsme se rozehráli a hráli jsme dobrý fotbal a řekl bych, že jsme byli lepším mužstvem," shrnul první poločas trenér Bílého Podolí Bohuslav Šváb a pokračoval: „Druhá půle byla jako přes kopírák. Opět jsme zaspali začátek, ale znovu jsme se po chvilce rozehráli. Nastřelili jsme dvě tyčky, brankář Břežan vychytal naši šanci z trestného kopu, a dokonce jsme vstřelili branku, ale bohužel byl odpískán ofsajd. Remízu z venku bereme, ale měli jsme jasně na to, abychom v Břežanech zvítězili."

Břežany - Bílé Podolí 1:1 (1:1)Branka Bílého Podolí: 18. Semínko. Bílé Podolí: Nečas – Toman, Semínko, Fejfar, Kraus – Jelínek, Šimon, Štoček (65. Brunclík), M. Šváb – Šálený, Švadlenka. Trenér Bohuslav Šváb.

Adam Procházka