„Jsem s bodem spokojený," přiznal trenér Bílého Podolí Bohuslav Šváb a pokračoval: „Upřímně říkám, že jsme si pro něj přijeli. Věděli jsme, že domácí mají problém střílet branky, ale zase jich moc nedostávají. Byli jsme na soupeře dobře připravení. Má velké hřiště a těžko se tam něco hraje. My jsme dnes uhájili výsledek svou bojovností. Řekl bych, že domácí byli fotbalovější a měli velmi dobré standardní situace, jak rohové, tak i trestné kopy. Těžko se to bránilo, mají vše dobře nacvičené, ale nám se to povedlo uhrát."

Vyloženou šanci si hosté pořádně ani nevytvořili. „Měli jsme v prvním poločase jednu šanci, kdy šel Semínko z úhlu sám na bránu, ale v poslední chvíli mu míč ukopli a byl z toho rohový kop. Domácí měli na začátku druhé půle také dobrou příležitost, ze které trefili tyč. Jinak hrozili ze standardních situací," dodal Šváb.

Slovan Poděbrady – Bílé Podolí 0:0Bílé Podolí: Nečas – Mužátko, Šálený, Bareš, Spáčil – Čakovský (88. Fejfar), M. Šváb, Štoček (78. Trpišovský), Hájek – Švadlenka (90. Kupka), Semínko. Trenér Bohuslav Šváb.