Ten vychytal poslednímu celku tabulky výhru na hřišti prvních Zbraslavic po penaltách (2:3 pk). „Byl to celkem vyrovnaný zápas. Nakonec jsme byli šťastnější a asi jsme chtěli víc, proto jsme dokázali vyhrát na penalty. Ke konci, když Zbraslavice vedly dva-jedna, tak držely pouze balon a nahrály dopředu, což se jim vymstilo," zhodnotil Jaroslav Pospíšil sobotní zápas.

Na první branku Kaňku dokonce Pospíšil přihrál: „Myslím, že z centru jsem chytil balon a rychle jsem ho dlouhým výkopem za obranu rozehrál na Výborného a ten si s tím poradil. V průběhu utkání moc těžkých zákroků nebylo. Šetřil jsem se na penalty." A v nich uspěl hned dvakrát. „Dokázal jsem chytit dvě penalty a nakonec jsme vyhráli čtyři-dva. Kopli je celkem dobře, ale oba zákroky se mi povedly. První penaltu jsem chytil Komárkovi a hned po něm jsem chytil i druhou, ale už nevím komu," dodal brankář kola.

Na Kaňku nyní panuje dobrá nálada. „Začátek jara se nám povedl a stále je šance se o záchranu poprat," řekl Pospíšil a pohovořil o sobotním zápase s Kutnou Horou B: „Rozhodně chceme vyhrát, ale jsme bez vykartovaného Výborného, kterému to vepředu docela šlo. Jinak si tým přes zimu celkem sednul, je to lepší než na podzim, hlavně nálada v kabině. V sobotu by se proti Kutné Hoře měl vrátit Petr Novotný, který si proti Malešovu natáhnul sval."