„Vítězství bylo důležité. Lepší by sice bylo za tři body, ale dva body bereme," řekl Ondřej Radil a pokračoval: „V utkání jsme měli vést už dávno, ale šance jsme neproměnili. Nakonec jsme prohrávali nula-jedna, ale chvíli před koncem jsme vyrovnali. Pak už jsme měli štěstí v penaltách."

V penaltovém rozstřelu Radil dvakrát uspěl a jednou domácí netrefili bránu. „Nějak mi to sedlo. Na druhou stranu musím říct, že domácí nekopali penalty nechytatelně. Dalo se na ně dosáhnout. Zkrátka jsem dokázal trefit stranu," usmíval se brankář Zbýšova.

Během utkání moc práce neměl. „Naopak bych řekl, že branku, kterou jsme dostali, bych připsal na svůj vrub. Balon mi vypadl, neudržel jsem ho, ale měli mi také pomoct obránci, kteří by měli dobíhat s útočníky. To se nestalo. Prvotně to byla moje chyba. Jsem rád, že jsem to napravil v penaltách a Michal Petrák mi zachránil krk, když vyrovnal pár minut před koncem," řekl Radil.

Zbýšov už je skoro zachráněn. „Na Kaňk jsme jeli s tím, že chceme urvat body, abychom měli klid. Máme tři zápasy do konce a dvakrát hrajeme doma. Základem k záchraně by bylo domácí vítězství se Sázavou B. Rozhodně chceme vyhrát," zdůraznil brankář kola.