„Z utkání jsem měl velké obavy, protože po debaklu v Karlových Varech jsme se potřebovali dát psychicky dohromady," zahájil trenér Čáslavi Jan Kmoch a navázal: „Myslím si, že nám hodně prospělo to, že se hrálo hned ve středu, takže jsme se mohli z psychické deky rychle dostat."

Čáslav uklidnila branka Hoffmana. „První poločas se nám moc nedařilo. Nefungovala nám souhra, ale když dal Hoffman krásný gól z pětadvaceti metrů, tak se hráči uklidnili. Přesto, že jsme vedli, byl jsem nucen udělat několik změn v sestavě, jelikož se některým hráčům nedařilo. Bylo znát, že prohra z Karlových Varů leží tak na polovině mužstva," uznal trenér Čáslavi.

V neděli čeká Čáslav znovu na domácím hřišti od 17 hodin další důležitý zápas České fotbalové ligy. „Doufám, že tímto zápasem se Strakonicemi se nám podařilo překonat psychický blok z Karlových Varů, a podaří se nám připravit se na následující důležité utkání s Chrudimí," uzavřel Jan Kmoch.

ČÁSLAV - STRAKONICE 1:0 (1:0)Branka: 39. Hoffman. Rozhodčí: Košan - Pastyřík, Kožár. ŽK: Karal - Havelka, Slavík. Diváci: 125.
Čáslav: Antošík - Váňa, Karal, Rendla, Šandera - Pokorný, Rozsíval (46. Abena), Hoffman (89. Mlynka), Dolejš - Ujec (46. Kocourek), Mandula (46. Ojini, (83. Melechovský). Trenér Jan Kmoch. 

Adam Procházka