Převýšov – Čáslav 1:2 (0:1)

Ve 44. minutě otevřel skóre Aleš Melechovský, když se do úniku po pravé straně dostal David Fikejz, který našel centrem právě Melechovského, který prostřelil brankáře Převýšova. V 75. minutě se po autovém vhazování prosadil ve skrumáži hlavou Praise a zvýšil na 2:0. V 83. minutě se po standardní situaci prosadil hlavou domácí Kouřil, ale více Převýšov nestihl, a tak si Čáslav odvezla tři body.

„První poločas jsme hráli výborně. S tím jsem opravdu velmi spokojen, protože jsme dobře bránili a chodili jsme do rychlých protiútoků. Byli jsme organizovaní a hráči plnili vše tak, jak měli, navíc jsme se těsně před přestávkou dostali po brance Melechovského do vedení," řekl spokojený čáslavský trenér Jan Kmoch.

„V druhém poločase jsme zvýšili na 2:0 a soupeř začal nakopávat dlouhé míče před bránu a my jsme se dostávali pod tlak, takže jsme se snažili udržet vedení, což se nakonec povedlo i přesto, že jsme jednou inkasovali," shrnul v rychlosti druhý poločas Jan Kmoch, jehož svěřenci vyhráli potřetí v řadě.

StatistikyBranky Čáslavi: 44. Melechovský, 75. Praise. Čáslav: Antošík – Šandera, Zdeňka, Kunášek, Vavřina – D. Fikejz, Rozsíval (89. Brudný), Kučera (60. Praise), Pokorný, R. Fikejz (75. Maxa) – Melechovský. Trenér: Jan Kmoch.

Adam Procházka