„Bylo to utkání nahoru-dolů. Soupeř byl hodně produktivní. My jsme se v úvodní čtvrthodině praly s terénem, který hodně klouzal. Nakonec jsme se s ním vyrovnali, ale bohužel jsme neuhlídali první dvě standardní situace soupeře, z nichž jsme dvakrát inkasovali," uvedl trenér Čáslavi Miloslav Brožek a navázal: „Od druhé obdržené branky jsme ale byli výrazně lepší, chtěli jsme hrát a měli jsme mnoho šancí."

Čáslav soupeře tlačila, ten ale udeřil z penalty. „Utkání se lámalo okolo šedesáté minuty. Za stavu jedna-dva pískl rozhodčí po ofsajdu penaltu pro hosty, po níž Domažlice daly třetí gól. Nechci si ale na rozhodčí stěžovat, to už bych se opakoval. Jak ale říkám, stěžovat si nechci, protože toto utkání jsme měli i tak zvládnout," hlesl Brožek a pokračoval: „Kdybychom nedostali na začátku dva góly po standardních situacích, tak si myslím, že bychom zápas dotáhli do vítězného konce."

Závěr byl hodně divoký. „Podařilo se nám snížit na dva-tři. Soupeř ale minutu po našem snížení znovu skóroval a vedl čtyři-dva. Poté jsme měli velké šance, ale z malého vápna jsme je nedokázali proměnit. Korigovali jsme až v samotném závěru, ale poté už nám nezbyl čas na to, abychom mohli vyrovnat. Bylo to ale pro diváka zajímavé utkání s hodně šťastným koncem pro soupeře, protože po většinu zápasu jsme byli lepším týmem," uzavřel trenér Čáslavi.

Čáslav - Domažlice 3:4 (1:2)Branky: 41. Brejcha, 79. Nečas, 90. Suk – 13. Braun, 33. Chocholoušek, 60. Mužík, 80. Vůch. Rozhodčí: Dujsík – Šedivka, Starý. ŽK: Hell, Jícha, Brejcha, Mlynka – Chocholoušek, Braun. Bez ČK. Diváci: 130.

Čáslav: Stehno – Hell, Nečas, Reiter, Vondra, Vopat (67. Jíra), Tomášek (72. Suk), Váňa, Brejcha, Jícha, Kunášek (67. Mlynka). Trenér Miloslav Brožek.

Domažlice: Šiman – Chocholoušek, Bauer, Mužík (90. Nerad), Beránek, Braun, Vůch (89. Špírek), Čada, Roubal (67. Došlý), Hradecký (84. Javorský), Fořt. Trenér Zdeněk Michálek.

Adam Procházka