„Oproti předchozím zápasům se nemáme za co stydět, alespoň co se gólovosti a organizace hry týče,“ uvedl na úvod trenér Čáslavi Radim Truksa.

Daniel "Bruno" Brunclík
Ptali jste se online boxera Daniela "Bruno" Brunclíka



Jeho tým ztratil v zápase dvoubrankové vedení. „Dostali jsme se do vedení po pěkné kolmici Kořínka na Vančuru, který otevřel skóre. Poté jsme se po standardní situaci trefili podruhé, když se z dorážky prosadil Petrů a zápas jsme v tu chvíli měli uhrát lépe takticky,“ uvědomoval si čáslavský kouč a popsal gólové momenty, kterými Vysoké Mýto vyrovnalo: „Poprvé jsme bohužel inkasovali po špatně dohrané standardní situaci, kdy Fikejz prostřelil z vápna klubko hráčů, které stálo před ním. Deset minut před koncem jsme se rozčilovali, že nebyl odpískaný faul a přestali jsme na chvíli hrát. Toho znovu využil Fikejz, který šel jeden na jednoho, následně si ve vápně míč zasekl a poslal ho na zadní tyč. Dostal hodně prostoru, s čímž si hráč jeho kvalit dokáže poradit.“

Čáslav penalty nezvládla. „Penalty už byly buď a nebo. My jsme bohužel dvě neproměnili a bereme proto jen bod,“ uzavřel Truksa.

Čáslav – Vysoké Mýto 2:3 po pen. (61. Vančura, 67. Jícha – 73. a 80. R. Fikejz). Čáslav: Kubát – Kořínek, Vebr, Vančura (84. Špičák), Kunášek, Jícha, Petrů, Dastych (88. Strnad), Hannich, Skokan, Stránský (66. Vocel). Trenéři Radim Truksa, Jiří Antoš.

Nové Dvory vybojovaly vítězství nad Malínem až v penaltovém rozstřelu. Zápas ozdobil krásným gólem malínský Milan Antoš.
Okresní fotbalové výsledky a střelci