Za domácí mužstvo se prosadil Trekoval, Uher, P. Jirků, Lebduška, Plachý a Vajgl z pokutového kopu. Čáslavští tak napravili výsledek z minulého přátelského utkání, když prohráli s Heřmanovým Městcem 1:4.

„V posledních dvou zápasech se nám nedařilo výsledkově a hlavně herně. To byl důvod ke změně rozestavení, navíc jsme do sestavy zařadili tři zkušené hráče. V první části utkání se nám dařilo ve všech směrech, dobře jsme kombinovali, dokázali jsme ohrozit bránu Načešic, navíc jsme dávali také branky. Ve druhém poločase jsme prostřídali sestavu, možná díky tomu jsme trochu polevili, druhý poločas jsme ale stejně vyhráli. S celkovým výkonem jsem spokojený, ale ještě máme pořád na čem pracovat,“ zhodnotil utkání trenér čáslavské rezervy hrající Jakub Svoboda.

Ilustrační foto
Hlízov nadělil Golčovu Jeníkovu pět branek

Další utkání zimní přípravy odehrají fotbalisté čáslavské rezervy v sobotu 2. března od 14:00 na umělé trávě v Čáslavi. Soupeřem jim bude mužstvo Světlé nad Sázavou, hrající I. A třídu v kraji Vysočina, kde po podzimu okupují osmé místo se sedmnácti body se ztrátou patnácti bodů na první místo a náskokem čtrnácti bodů na místo poslední.

První mistrovské utkání jarní části sezony odehrají Čáslavští v neděli 10. března v Semicích od 14:30 proti mužstvu SK AFK Sokol Semice. Semice jsou v tabulce na dvanácté pozici, což je jen o dvě místa výše než čáslavská rezerva, navíc Čáslavští na Semice ztrácí jen dva body, takže by po přímém střetu mohli svého soupeře v tabulce přeskočit. Podzimní utkání těchto celků skončilo výhrou Semic, které zvítězili 1:0 díky brance Štěpána Jareše v devětatřicáté minutě. Čáslavští fotbalisté vstoupí do jara ze čtrnáctého místa, když se sedmnácti body ztrácí na první Lysou nad Labem šestnáct bodů a na poslední Úvaly.

Ilustrační foto
Ani čtyři branky Vrdů proti Křeseticím nestačily

Čáslav B - Načešice 6:1 (4:0)

Branky Čáslavi B: Trekoval, Uher, P. Jirků, Lebduška, Plachý, Vajgl.

Čáslav B: Žítek - Hurda (46. Plíhal), Pavlík (70. Svoboda), Svoboda (46. Vajgl), Lebduška - L. Jirků (65. Zoufalý), Vajgl (20. P. Jirků) - Uher, Trekoval, Zoufalý (46. Plachý) - Ronovský (46. Chadraba). Trenér Jakub Svoboda.

Ilustrační foto
Kutná Hora v oslabené sestavě porazila Heřmanův Městec